Jelena Kostov otpevala Cecin hit kao niko do sada: Ovakva emocija se retko čuje (VIDEO)

Nakon duže pauze, koju je napravila kada je po drugi put postala majka, Jelena Kostov ponovo se pojavila u emisiji „Nikad nije kasno“.

Koliko se publika uželela njenog glasa i harizme svedoči i ogroman aplauz koji je dobila kada je kročila na veliku scenu.

Jelena Kostov Noćas kuća časti

Jelena Kostov Noćas kuća časti

Jelena je otvorila emisiju na spketakularan način pesmom „Noćas kuća časti“ od Svetlane Cece Ražnatović koju je otpevala sa posebnom emocijom u pratnji Orkestra Nikad nije kasno.

Dok je pevala, najlepša energija se prosula studom, dok su se Žika i Dragana njihali uz stihove velikog hita, a kako je to zvučalo pogeldajte u videu na početku teksta.

JELENA KOSTOV NNK SNIMANJE 20122023 FOTO FILIP 26 ok

Jelena za naš portal priznaje da joj je period u medijskoj ilegali i tek kako prijao, i da se vratila spremnija nego ikad.

 Ja sam svoje baterije napunila maksimalno i to su sada svi primetili kada sam došla. Nismo se družili više od dve godine, i najbolji način za to je vreme sa porodicom u miru i za to vreme sam odmorila od svega- objašnjava pevačica.

BONUS VIDEO- Jelena Kostov o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić