Login/Registracija

Jezive scene! Dinča zbrinuo pretučenu bebu: „Davio je dete, ima podlive i modrice“

Potpuni haos nastao je da nas kada je policija uhapsila dvadesetpetogodišnjeg V.M. iz Beograda zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu i njihovu šestomesečnu bebu. 

Beba se trenutno nalazi u domu nekadašnjeg takmičara „Zvezda Granda“ Milana Dinčića Dinče, a pevačeva supruga Jelena otkrila je zastrašujuće detalje.

-To je rođena sestra od moje vaspitačice, koja radi kod mene u vrtiću, pa sam prosto osetila i moralnu dužnost da moram da joj pomognem. Žena je trpela već duže vreme nasilje, ali je pretio da će svašta da uradi, što se i sada plašim da će da ga puste, njega su sad upravo priveli, imam tu informaciju. Ona, dok je tukao samo nju, nije reagovala, međutim, dete je imalo modrice. Ja sam to dete videla, kada je pitam šta je ovo, ona je lagala, te udarilo se ili nešto….- istakla je Dinčina žena, a potom rekla da je pomenutu devojku V. M. i silovao:

– Noćas, kada je i silovao i tukao i dete davio, ona je sačekala da ode na posao, i pozvala nas i otišli smo u Urgentni da sve to prijavi. Supruga njenog su priveli, posle velike borbe i cimanja, priveli su ga. Dete je u podlivima i modricama. Ona još nije došla, mi je čekamo, mi smo uzeli dete, povrede, nagnječenje grudnog koša, sve je to u Tiršovoj utvrđeno, međutim, pošto je silovana, morala je da ide u Višegradsku na pregled, a to ne može dok inspektor ne da nalog. Onda su nju odveli policajci službeno i evo čekam da se vrati – ističe Jelena za „Blic“.

Ono što je najbitnije je da je beba nakon zastrašujućeg događaja dobro iako ima vidljive modrice i ogrebotine.

-Ima ogrebotine po vratu, vide se tragovi od davljenja. Nije nam se žalila pre da je doživljavala nasilje, ali se videlo, dođe kod svoje sestre, vidim je, vidim da je nešto sumnjivo, ali se ona plašila nije smela da kaže. Moj suprug je nju video jutros u Urgentnom, jer sam ja morala da zamenim vaspitačicu na poslu, da bi ona izašla. Ona je žena krajnje slomljena, ponižena, samo su je pitali zašto je sve trpela, a ona je rekla: „Plasim se da će ponovo da izađe“. Sve vreme dok smo bili u bolnici, on je slao poruke: „Krenuo sam da vas tražim, sahraniću te kad te nađem“. Sreli su se u policijskoj stanici kad je ona bila tamo, isto joj je to rekao. I ona kaže: „Šta sam ja sad uradila, ako oni njega sutra puste?“. Preplašena je. Pitam njenu sestru, sad kad je došla kod mene što do sada nije prijavila, međutim pna se jako plašila da će da bude još gore kada ga puste- objasnila je pevačeva supruga.

Foto: Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović