Ceca joj predvidela pobedu u „Zvezdama Granda“: „Glasala je i navijala za mene“

IMG 3108

Sa samo trinaest godina Milici Todorović pošlo je za rukom da osvoji srca publike širom regiona i trijumfuje u najpopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ davne 2005. godine.

U istoriju takmičenja ušla je kao najmlađa pobednica ikada, a danas je jedna od najvećih estradnih zvezda.

IMG 2931 1

Osim neverovatne slave i popularnosti takmičenje joj je ostvarilo još mnogo snova, a jedan od njih je i poznanstvo sa Cecom Ražnatović.

-Ceca me je tada nazvala sećam se toga. Zapravo nekoliko dana nakon pobede ja sam došla do kancelarije Saše Popovića u Grand produkciji i kaže on meni „Mico evo baš sad pričam sa Cecom, evo hoće da ti čestita“. Ja sam se tada ukopala u zemlju i rekla „Je l’ to Ceca zove da razgovara sa mnom?!“- prisetila se Milica, a pevačicine reči do detalja pamti i dan danas.

-Sećam se da mi je tada rekla „Mala čestitam, bravo! Bila si odlična! Glasala sam i navijala za tebe, znala sam da ćeš da pobediš“. Rekla mi je to onako onim njenim promuklim glasom i ja sam se tada rasplakala- ispričala je Todorovićeva.

ipiccy image 1 1

Milica ne krije da joj je trijumf doneo ono o čemu je godinama maštala dok je gledala Svetlanu Ražnatović kraj malih ekrana i uživala u njenim hitovima.

-Od malena slušam njene pesme i zaista je cenim i poštujem kao muzikčku zvezdu, a danas i kao prijatelja. Uglavnom to je tada u Popovićevoj kancelariji bio naš prvi razgovor, ali se sećam i kada smo se prvi put srele. Verovali ili ne išla sam kod nje kući, mislim da je bila 2006. ili 2007. godina. Žika Jakšić je odveo mene i moju ekipu iz Granda kod Cece kući. Čuo se sa njom i rekao evo me sa mojom decom ajde da svratimo malo do tebe i ona je bila toliko opuštena tada i ugostila nas da ja nisam mogla da verujem- otkrila je Milica.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 06122022 FOTO MUNJA 33 ok

Podsetimo, Milica Todorović se za takmičenja „Zvezde Granda“ prijavila da će samo godinu dana kasnije napraviti neverovatan upeh.

Tada se žiriju pedstavila sa pesmom „Beograd“ Cece Ražnatović, a nekoliko godina kasnije medijima je priznala da imala veliku tremu i da je ta audicija bila njeno prvo veliko pojavljivanje.

-Nisu me tada pitali ništa, pitali su me samo šta ću da pevam, ja sam rekla nemam pojma. Imala sam veliku tremu, nisam znala ništa, bilo je stravično – rekla je Milica jednom prilikom.

ipiccy image 48 2 768x525 1
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović