Login/Registracija

Ceca joj predvidela pobedu u „Zvezdama Granda“: „Glasala je i navijala za mene“

Sa samo trinaest godina Milici Todorović pošlo je za rukom da osvoji srca publike širom regiona i trijumfuje u najpopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ davne 2005. godine.

U istoriju takmičenja ušla je kao najmlađa pobednica ikada, a danas je jedna od najvećih estradnih zvezda.

Osim neverovatne slave i popularnosti takmičenje joj je ostvarilo još mnogo snova, a jedan od njih je i poznanstvo sa Cecom Ražnatović.

-Ceca me je tada nazvala sećam se toga. Zapravo nekoliko dana nakon pobede ja sam došla do kancelarije Saše Popovića u Grand produkciji i kaže on meni „Mico evo baš sad pričam sa Cecom, evo hoće da ti čestita“. Ja sam se tada ukopala u zemlju i rekla „Je l’ to Ceca zove da razgovara sa mnom?!“- prisetila se Milica, a pevačicine reči do detalja pamti i dan danas.

-Sećam se da mi je tada rekla „Mala čestitam, bravo! Bila si odlična! Glasala sam i navijala za tebe, znala sam da ćeš da pobediš“. Rekla mi je to onako onim njenim promuklim glasom i ja sam se tada rasplakala- ispričala je Todorovićeva.

Milica ne krije da joj je trijumf doneo ono o čemu je godinama maštala dok je gledala Svetlanu Ražnatović kraj malih ekrana i uživala u njenim hitovima.

-Od malena slušam njene pesme i zaista je cenim i poštujem kao muzikčku zvezdu, a danas i kao prijatelja. Uglavnom to je tada u Popovićevoj kancelariji bio naš prvi razgovor, ali se sećam i kada smo se prvi put srele. Verovali ili ne išla sam kod nje kući, mislim da je bila 2006. ili 2007. godina. Žika Jakšić je odveo mene i moju ekipu iz Granda kod Cece kući. Čuo se sa njom i rekao evo me sa mojom decom ajde da svratimo malo do tebe i ona je bila toliko opuštena tada i ugostila nas da ja nisam mogla da verujem- otkrila je Milica.

Podsetimo, Milica Todorović se za takmičenja „Zvezde Granda“ prijavila da će samo godinu dana kasnije napraviti neverovatan upeh.

Tada se žiriju pedstavila sa pesmom „Beograd“ Cece Ražnatović, a nekoliko godina kasnije medijima je priznala da imala veliku tremu i da je ta audicija bila njeno prvo veliko pojavljivanje.

-Nisu me tada pitali ništa, pitali su me samo šta ću da pevam, ja sam rekla nemam pojma. Imala sam veliku tremu, nisam znala ništa, bilo je stravično – rekla je Milica jednom prilikom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović