Aleksandra Bursać krije Romea? Pevačica otišla na romantično putovanje za rođendan, svi se pitaju ko je on (FOTO)

ALEKSANDRA BURSAC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 5 ok 1

Šekspirov komad o Romeo i Juliji postao je sinonim za veliku ljubav, a pevačica Aleksandra Bursać otišla je na putovanje sa puno emocija, posetivši upravo balkon ispod kojeg je glavni junak ove ljubavne drame iskazivao emocije lepotici koja je osvojila njegovo srce.

Aleksandra je na ovo putovanje otišla za svoj 35. rođendan, a mnogi su uvereni kako je folkerka konačno pronašla svoju emotivnu sreću.

aleksandra bursac krije romea 2 1
Instagram bursacaleksandra_official

I na samim fotografijama i snimcima koje je pevačica objavila iz Verone na svom Instagram nalogu oseća se puno pozitivne energije, zbog čega su krenuli da se nižu komentari.

„Zaljubljena?“, jedan je od komentara koji je opisao Aleksandrin izgled, ali Romea ipak nema na fotografijama.

aleksandra1

Pevačica je nedavno ispričala da nema dečka, a kao glavni razlog optužila je jači pol za odsustvo hrabrosti.

– Ne kažem ja da nema udvarača, ima stvarno, ali niko nema dovoljno herca da mi kaže: „Dopadaš mi se, idemo na kafu“, a da mi se naravno svidi.

395092361 670027421885947 5508116524440184640 n

Iako su je povezivali sa nekim momcima, pevačica priznaje da je već dugo sama. Nedavno je za Grand otkrila da li se nešto promenilo na tom polju, a njen odgovor će iznenaditi sve.

-Ja bih volela stvarno da se pojavi neka ljubav ozbiljna, jer sam ja jedna ozbiljna devojka. Tako da čekamo to. Dok ne bude kako ja hoću, ostaću sama – rekla je pevačica ranije, a danas joj od rane zore pristižu čestike dragih ljudi za njen divan dan.

BONUS VIDEO Aleksandra Bursać: „Još uvek tražim momka“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić