„To pitanje nikada neću zaboraviti!“ Jelena Kostov jednu stvar ne može da prežali: „Zabolelo me je“ (VIDEO)

Nakon dvogodišnje pauze, puna elana i pozitivne energije Jelena Kostov vraća se na velika vrata estradne scene.

Da se u njenom životu nižu samo lepe stvari svedoči pevačicin osmeh, a pre samo nekoliko dana pevačica je svog naslednika ispratila u prvi razred zbog čega je izzetno srećna i ponosna.

-Vidim da sada nešto kritikuju svi mame koje su emotivne jer im deca kreću u prvi razred, ali to je jedno novo razdoblje u njhovom životu, pa samim tim i u našem. Mnogo je lepo i emotivno, samo roditelji mogu da razumeju taj čin polaska u prvi razred- istakla je sa osmehom.

IMG 20230906 WA0145 1

Uprkos uživanju u porodičnom životu i idili sa suprugom i decom, Jelena priznaje da se i te kako uželela scene i publike koja sa nestrpljenjem iščekuje njen prvi nastup.

-Ljudi ne mogu da verujem da je prošlo dve godine od kako ja ne pevam, to je stvarno jako dug period za nekoga ko se bavi ovim poslom. Toliko sam puna elana jer sam čarobno provela ove dve godine da mislim da će tzo publika prepoznati- poručila je za Grand, a potom pohvalila brojne koleginice koje su u prethodne dve godine ostvarile vrtoglave uspehe sa novim albumima.

-Ako mi verujete sada kada treba da se vratim na posao, gledam i sigurno bar deset Prijovićkinih pesama treba da skinem. Svima skidam kapu koji su snimili CD u ovo ludo vreme, uradile su pun pogodak! U svaki posao koji ulažeš srce ne može da se ne isplati.

jelena kostov

O cenama nastupa i vrtoglavim ciframa koje pevači uzimaju za jedno veče stalno se šuška, a na pitanje da li će zbog medijske pauze spustiti cenu svog angažmana Jelena je ponosno poručila:

-Nikada nisam patila od toga da ja sad imam neku veliku cenu, kao da ako ne dobijem tu cenu ne želim da nastupam, to ne. Svesna sam da sam napravila veliku pauzu, ali isto tako znam da se cena nije pomerila, čak ide malo gore i drago mi je zbog toga. Sve vreme dok sam bila na pauzi su mi pisali i pitali me kada se vraćam na scenu.

IMG 20230906 WA0129

Iako je u svetu šoubiznisa već godinama i može se pohvaliti uspešnom karijerom koju je gradila bez skandala, Jelena Kostov nikada nije zaboravila „medijsku laž“ koju su joj plasirali tokom prve trudnoće.

-To pitanje nikada neću zaboraviti koje su mi jednom postavili, a glasilo je „Zašto sam izmislila prvu trudnoću“, jer ja sam u prvoj trudnoći bila mršava i stomak je počeo da mi se primećuje tek u petom ili šestom mesecu. I tamo neko se setio da napiše da sam ja to izmislila. Baš me je to zabolelo, morala sam da se pravdam u periodu koji mi je bio čaroban. Mada mislim da ih je posle nekog vremena bilo sramota- istakla je Jelena.

Šta je još rekla Jelena Kostov i zbog čega je pomenula Draganu Mirković saznajte u videu na početku teksta.

IMG 20230906 WA0133

BONUS VIDEO: Aleksandra MLadenović otkrila kako je smršala

NE PROPUSTITE I:

Foto: A. Dačić,
Autor: J. Jović/ A. Dačić