Login/Registracija

Tuga u domu Nevene Božović, pevačica skrhana bolom (VIDEO)

Pevačica Nevena Božović objavila je tužne vesti iz njenog doma. Nažalost, pevačici je preminula baka a ona se emotivnim rečima oprostila od nje.

– Putuj, moja Milena. Moja baba, moj anđeo, moj borac, moj ponos, moja boginja, moja Lula. Volim te – napisala je Nevena.

Gubitak bake emotivan je iudarac za svaku unuku, pa takjo i za Nevenu koja je skrhana bolom jer je baku neizmerno volela. Pevačica je objavila i fotografiju bake i deke uz prigodnu pesmu u videu.

Živto ide dalje i rođenja se dešavaju, a pevačica je prošle godine postala majka rodivši ćerku Anku, a o roditeljstvu je, da podsetimo, nedavno govorila za Grand, kada se našla u ulozi člana žirija u takmičenju veterana „Nikad nije kasno“. Tada je otkrila i kako se snalazi u novoj životnoj ulozi.

-Dobro sam se snašla, moram da priznam, to komentarišu i ljudi u mojoj okolini. Nekako se psihički spremaš na to i kada se desi već si spreman. Meni je uz dobru organizaciju nekakako sve lako. Sve radim sa uživanjem i onda nekako imate snage za sve ostale stvari mnogo više nego ranije – objasnila je pevačica i otkrila da li njena ćerkica pokazuje interesovanje za muziku.

Iskreno da, to je jedini kontakt  sa nečim što ona gleda na televiziji, telefonu i kompjuteru, reaguje jako lepo na muziku, ali videćemo, ima vremena do toga – kazala je Nevena za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić