Login/Registracija

Barbari Bobak pukla guma u sred noći na putu, nećete pogoditi kako je stigla do kuće (VIDEO)

Pevačica Barabara Bobak doživela je peh na putu, a prava je sreća da nije izgubila kontrolu nad vozilom i završila u nekom jarku. Ona je naime uspela da „muški iscepa“ gumu na svom svom četvorotočkašu, a sve se dogodilo u sred noći, pa je pevačica bila prinuđena da u pomoć pozove službu koja prevoz vozila pokvarena na putu.

Ona je čekajući pomoć čak i snimila pneumatik koji šišteći ispušta vazduh, ne gubeći nadu da će vozilo za hitne intervencije brzo stići.

S obzirom da je pozvala šlep službu na kraju je njen „bmw“ natovaren na kamion kako bi bio prevežen do najbližeg vulkanizera.

-Lep kraj još lepšeg dana – napisala je Barbara ironično uz snimak njenog vozila koje se pomoću čerka penje na „šlep“.

Ali, kako se radilo o sitnim satima kada auto-servisi ne rade, pevačica je morala da upotrebi svu svoju snalažljivost ne bi li nekako stigla kući. Na njenu sreću uspela je u tome.

-Čak me i do kuće čovek odbacio. Ne bi da ga nisam šarmirala svojim šarmom – poručila je Barbara.

Foto: Instagram barbara.bobak

Pevačica tek što se oporavlja od povrede koju je nedavno imala, a ovoga puta zadesio ju je novi peh. Naime, ona je povredila nedavno ruku i tada je poslala poruku koja je zabrinula njene fanove.

-Neću da govorim gde smo jer ko treba da zna on zna. Nekako ću valjda uspeti da izdržim sa ovom mojom povredom. Teško je jako, u velikim sam bolovima, ali valjda će to biti sve kako treba – rekla je tada Barbara.

Pevačica inače važi za preduzimljivu osobu sklonu akcijama i ekstremnim sportovima pa je tako nedavno probala i penjanje na stenu. No ovoga puta gumi defekt koji ju je zadesio bio je iznad njenih moći, ali se na sreću sve dobro završilo.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić