Jana Todorović progovorila o svađi sa Nućijem: „Nije me povredilo, ali…“

JANA NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 25 ok 1

Pre nekoliko dana u medijima je odjeknula vest da je pevačica Jana Todorović isprozivala mladog repera Nućija.

NUCCI 14022024 FOTO FILIP 7

Kako se do sada strasti nisu slegle, pevačica se ponovo oglasila i otkrila istinu o odnosu sa kolegom i priznala da je u sve umešana njena ćerka.

– To je više bilo zezanje na Kristinin račun (prim. aut. ćerka). Ja nemam ništa protiv momka. Niti se ja sada perem. Kristina mi je mnogo zamerila i rekla mi je „Mama…“. Čak je bila u inostranstvu na ekskurziji i pitala me „Mama što si ovo rekla?“. Pa to je samo izletelo zbog tebe, ne želim tvoje želje da ispunjavam. Verujem da Nućiju nije ni bio plan da snimimo duet, ali neka ostane samo ovo, da to tako nisam mislila i da samo želim svima sve najbolje. Čak i Nući meni može da bude dete. Tako da nema potrebe da ja nekog prozivam. Ne da se ja sada nešto izvlačim, nego to je tako izletelo. „Kao, ako bi Kristina poželela duet…“…Malo ste me navukli. Ja sam rekla…Pa ne mogu svaku želju da joj ispunim, otišla sam, popila sam dve rakije i to je onda planulo…I onda je i Nući dao neku izjavu, ali nema potrebe stvarno – rekla je Jana.

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Kako je nakon njenih reči i mladi reper reagovao, pevačica je sada otrkila da li misli da se Nući naljutio na nju.

– Ne verujem. To meni tako nije izgledalo. Ja sam dobila mnogo snimaka sa svih strana, kada je on izjavio…Moguće da stvarno ne zna nijednu moje pesmu. Nije me povredilo, ali da mlađa generacija mene ne sluša, ja u to ne verujem. Zato što deca kada slave 18. rođendan, mene pozovu da im ja otpevam, barem znaju „Barabar“ ili „Lune, lune“, tako da, nema veze, ne zameram.

BONUS VIDEO – Jana Todorović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

(Telegraf)

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.M.