Jana otkrila koja pevačica je za nju ISTINSKA ZVEZDA: „Kada odem na nečiji nastup znači da ga cenim“

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Sujeta je možda i najčešća reč koju možemo čuti na estradi, a retki su oni za koje bi rekli da su od toga „operisani“. Među njima je sigurno Jana Todorović koju veoma često možemo videti na nastupima kolega koje podržava svim srcem.

-Kada ja izađem na nečiji nastup znači da ga poštujem i cenim. Pa ja pevam pesme kolega na svojim nastupima. Imam i ja dušu i volim da se proveselim, nemam problem da odem kod svakoga na nastup. Poslednji put sam bila na nastup Nade Topčagić i stvarno sam uživala. To su na neki način istinske zvezde, to moram da kažem- istakla je Jana.

I Janina ćerka je poput mnogih naslednika poznatih ličnosti veoma interesantna javnosti, a u poslednje vreme je sve aktivnija na društvenim mrežama.

-Pre neki dan je Kristina napunila šesnaest godina i ako Bog da uskoro puni osamnaest pa će biti veliko slavlje. Naša ćerka je jedinica, pa neću reći da je razmažena.. U stvari jeste tako (smeh). Pre neki dan je rekla da kada napuni osamnaest godina može da radi šta hoće, ali tata joj je objasnio da ne može i da sve dok je kod nas mi se pitamo za nju- ispričala je pevačica.

Jana Todorovic

Ogromna količina posla dovela je do umora, ali i sve manje provedenih zajedničkih trenutaka sa najmilijima te je nedavno otputovala u Dubaiji gde je provela predivnih deset dana. Društvo joj je pravila naslednica, a na društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako mama i ćerka uživaju, ali i kako Jana izgleda bez šminke.

-To je deo mene i to sam ja, nikada u životu se ne bih promenila. Nemam taj problem, mada bi možda drugi voleli svaki put da me vide našminkanu, ali meni je to veliko opterećenje. I mi smo ljudi i želimo nekada da se opustimo i odmorimo, od šminke, ma od svega- istakla je ponosno.

a17fa57d9f3050b0a821064d463bf6fbc5a5b323
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović