Login/Registracija

Bosanac šokirao reakcijom zbog ćerkine ljubavi: Džidža pocrvenela i uputila NEOČEKIVAN POZDRAV (VIDEO)

Nakon kraće pauze naslednica Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža vratila se na velika vrata numerom „Beogradski ološ“. Da stvar bude još zanimljivija glavni glumac u spotu je ni manje ni više nego njen otac.

-Drago mi je da smo izazvali reakcije. Tekst je jedno uobičajeno stanje kod nas u Beogradu, jedno divljanje, jedan haos. Hteli smo da pošaljemo jednu važnu poruku, a to je da treba da poštujete roditelje. Napravili smo jednu foru sa glavnim glumcem, odnosno sa mojim tatom (smeh). Zapravo smo preneli jednu privatnu atmosferu iz naše kuće na male ekrane jer mi tako zaista funkcionišemo. Iako ne živimo zajedno on me pita da li sam otišla kući i kada ću kući- objasnila je Džidža.

Uprkos tome što mnogima deluje da je Bosanac strog otac, ekipa naše redakcije se mnogo puta uverila da je harmonikaš itekako slab na svoju mezimicu, što nam je Džidža danas i potvrdila.

-Dosta je fleksibilan i razume i mladost i ludost!- poručila je kroz osmeh.

Godinama unazad, svake subote gledamo Dragana u žirijskoj stolici muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i pratimo kako ocenjuje mlade pevačke nade, a danas smo ga stavili u pomalo nezgodnu situaciju- da oceni pevanje i numeru svoje nasednice.

-Pesma je interesantna i drži pažnju, kao i spot. Iako nisam iz tog filma, sem onog dobrog ritma i refrena, voleo bih da ovo izvede uživo. Meni se sviđa, pa kome se sviđa, sviđa se! Pa ni meni se mnogi ne sviđaju pa ih trpim, šta ću!- poručio je Stojković ponosno.

Odnos ćerke i oca je nešto posebno, ali porodica Stojković ne krije da i tu ima mesta čarkama, a posebno kada je u pitanju posao.

-Džidža mene itekako poštuje. Meni je jako veliko zadovoljstvo što sa njom nemam tegoba, mimo muzike. U muzici se uvek ne slažemo! –našalio se Boske.

Dok su ćaskali sa pripadnicima sedme sile ispred Grandovog studija, Džidžu su preplavile emocije budući da je svoje prve muzičke korake napravila upravo na ovom mestu.

-Svaki put kada stanem na binu Granda setim se tog početka, te prve emisije gde sam pevala Tinu Tarner i dobila sve negativne komentare. Imala sam tremu i svaki put je imam pred neko snimanje emisije, mada to možda pokazuje da sam pravi profesionalac- rekla je pevačica.

-Seti se te grozote- dobacio je Džidžin otac kroz smeh misleći na njene teške početke.

Da je na poslovnom planu sve uspešno i da tu ništa ne bi menjala jasno je kao dan, ali nas je zanimalo šta se dešava na ljubavnom planu i da li je zaljubljena.

I dobili smo Bosančevu reakciju koja nas je iznenadila i nasmejala, a Džidža je jednom rečenicom sve priznala:

Foto: Printscreen/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović