Svi je znate kao Izvorinku Milošević, a njeno pravo ime niko ne bi umeo da izgovori

5b25e117822f4b90867e6c59f1f5762e221698dc

Brojne estradne ličnosti često se skrivaju iza umetničkih imena pod kojima su poznati. Međutim, najneobičnije ime na estradi definitivno nosi Izvorinka Milošević.

Iako biste mogli da provedete dane u nagađanju, pevačica je jednom prilikom otkrila kako se zapravo zove.

izvorinka milošević pravo ime

Izvorinka Milošević pravo ime

Mene više niko ne zove pravim imenom. Naša familija je još od Drugog svetskog rata bila potpisana kao Milošević, tako da sam ja kroz školu uzela ime Izvorinka Milošević, moje pravo niko ne bi ni mogao da izgovori kako treba – Funtinjora Funta Luga– otkrila je jednom prilikom pevačica.

22051ec0e6eac076c3b7fa76a4913b510f7a0118

Izvorinka je svojevremeno otkrila i zbog čega se nije ponovo udavala.

-Kada je trebalo da uđem u jedan rijaliti, rekli su mi da koketiram s vlaškom magijom. Tad sam im rekla da mogu samo da im objasnim da je to verovanje. Na kraju se stvorila tolika frka na tom dvoru da su kompletan auditorijum i svi učesnici bili na jednoj strani i tako su me čudno gledali, a ja sama na drugoj. To me prati ceo život. Zato se posle razvoda od Blama, a kasnije i posle njegove smrti, nisam ponovo udavala, jer su ljudi mislili da ću, ako se budem udala, muža zadaviti na spavanju ili da ću da mu bacim neke čini u kafu ili ne znam šta, da će da se razboli i umre… Tako da sam sebi dala zadatak da ću, dok sam živa, objašnjavati ljudima da je sve to oko vlaške magije fama i da postoji samo verovanje – ispričala je Izvorinka Milošević.

BONUS VIDEO- Jelena Tomašević posvetila album pokojnom ocu:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić