Zašto Ivana Selakov krije muža? Kad vidite kako izgleda sve će vam biti jasno

Ivana Selakov u zvezdama granda 3

Ivana Selakov ne voli da eksponira svoj privatan život, a iako svaki slobodan trenutak provodi sa porodicom, malo ko zna kako izgleda njen partner sa kojim ima ćerkicu Krunu.

Više od decenije uživa u ljubavi sa Peđom, a ono što je zanimljivo jeste da se pevačica nikada nije udala za njega, o čemu je nedavno govorila za Grand.

Ivana Selakov muž

Ivana Selakov muž

– Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati sa zajedno –ispričala je nedavno Ivana za Grand.

ivana selakov 34 ok

Inače, malo ko zna da su se Ivana i Peđa upoznali preko društvenih mreža. Njihova ljubav započela je davne 2088. godine i to dopisivanjem putem Fejbuka nakon čega su se upoznali i uplovili u romansu koja je danas krunisana njihovim najvećem bogatstvom, naslednicom Krunom.

Iako, Peđa za Ivanu često čini veoma lepe stvari, pevačica se prisetila jednog gesta koji je posebno oduševio.

Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš– ispričala je jednom prilikom.

BONUS VIDEO- Ivana Selakov o bakšišu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić