Prija lila suze zbog devojke u publici, nije mogla da se suzdrži: „Molim te nemoj da plačeš, šta god da je proći će“ (VIDEO)

prijovic 2

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći u nizu koncerata u Banja Luci u okviru turneje „Od istoka do zapada“ kojom obara sve rekorde posećenosti u regionu.

Koliko je Aleksandra povezana sa fanovima još jednom je posvedočila sinoć kada se obratila devojci u publici koja je lila suze.

Nakon sto je oborila sve rekorde u Hrvatskoj oglasila se aleksandra Prijovic 3 e1703337637311

Ova situacija pogodila ja i samu pevačicu koja je pustila suze zbog devojke dok je pevala pesmu „Ludnica“, a zatim joj se obratila.

Molim te nemoj da plačeš! Šta god da je, proći će – rekla joj je ona.

Podsećamo, Aleksandra je jednom prilikom otkrila kako zamalo nije snimila jedan os vojih najvećih hitova.

– Otišla sam u studio po Filipovoj preporuci i kada sam čula pesmu bilo mi je čudno da ja kao narodnjak pevam „Totalnu anesteziju“ , nije mi išlo uz mene. Međutim, kada sam je otpevala pesmu rekla sam da je to to i da je snimam– ispričala je jednom prilikom Prija za Grand.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović koncert Beograd:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.