Ivana Selakov progovorila o detaljima saradnje sa Amar Giletom: „Bio je to pomalo riskantan potez“

ivana selakov amar gile saradnja

Pevačica Ivana Selakov gostovala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i objasnila zbog čega je ponovo došlo do njene saradnje sa Amar Giletom.

Pevačica je opisala kako su se ona i pevač muzički našli još pre nekoliko godina kada su snimili duet „Boli, boli“, ali da su iako je pesma postigla uspeh u tom trenutku u čitavu priču ušli sa mnogo neizvesnosti.

-Ponovo smo se ukrstili posle 4 godine Gile i ja. Tada je izašla pesma, u vreme korone, što je bio pomalo riskantan potez jer nikom nije tada bilo do muzike. Ali mi smo rešili da objavimo pesmu. Još smo tu zaključili kako se super slažemo, da nam se slažu boje glasova. Javio nam se producent i pošto nam se dopala pesma, rešili smo da je snimimo – objasnila je Ivana kako je došlo do novog dueta „Kamata“.

IVANA SELAKOV ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 2 ok

Na pitanje voditeljke Vesne MIlanović kako pevači govore da se Ivana Selakov za duet ne odbija, jer svaka pesma sa njom postaje hit, pevačica je objasnila da to ipak ne ide uvek tim putem.

-Nije to baš tako. Mora tu još dosta stvari da se poklopi, pre svega da bude dobra pesma. Džaba je sve ostalo – naglasila je Ivana.

IVANA SELAKOV ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 33 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Ivana Selakov o bakšišu: „Mnoge kolege lažu“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić