Ivana Selakov otkrila šta se dešavalo kada se prijavila na audiciju za „Zvezde Granda“: „Bilo je to jedno interesantno iskustvo“ (VIDEO)

Pevačica Ivana Selakov svojevremeno je učestvovala u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, ali je tada bila mlada i nije napravila zavidan rezultat.

Nešto kasnije postala je prepoznatljiva kao prateći vokal, a pratila je u okviru sastava „Beauty Queens“ Mariju Šerifović kada je u Helsinkiju pobedila na Evroviziji.

ivana selakov audicija 1

Ivana je potom započela karijeru, a nekoliko njenih hitova danas su sastavni deo repertoara na mnogim zabavama i veseljima.

Ivana Selakov u zvezdama granda 2
Ivana Selakov u Zvezdama Granda

No, davne 2005. godine Ivana je na audiciji za „Zvezde Granda“ u Somboru otpevala pesmu Cece Ražnatović „Lepotan“, a snimak je retko viđen u javnosti.

-Potpuno sam tada bila u svetu neke zabavne muzike, pevala sam isključivo to. Naravno da sam i tada znala dosta komercijalnih pesama. Ovo je bila druga sezona, nakon ove audicije sam prošla u takmičenje – rekla je Ivana u emisiji „Grand parada“.

Ivana Selakov audicija

Pevačica je priznala da je na samoj audiciji bila malo zbunjena i uplašena jer su oko nje bili samo pevači koji su pevali narodnu muziku, a ona je tada pevala samo zabavnjake.

-Tada se forsirala narodna muzika i oko mene su sve bili narodnjaci. Sada ima svega i roka, opere, čak i stranci dolaze da pevaju. Narodnjaci i ja smo bili u ratu tada, nisam baš bila vična da otpevam to najbolje moguće, ali sam prošla dalje, bilo je to jedno interesantno iskustvo – priznala je Ivana i dodala:

-Posle sam tokom takmičenja pevala i birala pesme koje znam i volim. Za prvu emisiju sam otpevala „Žena starija“, to je bio ultra hit! Ali nisam tada toliko bila u materiji kao sad, boja mi je bila smešna.

BONUS VIDEO: Ivana Selakov o bakšišu: „Mnoge kolege lažu“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić