Login/Registracija

Isplivao snimak Anastasije Ražnatović iz Beograda: Pevačica u društvu prijatelja ponovo nasmejana (VIDEO)

Nakon srećnih vesti o trudnoći, Anastasija Ražnatović doživela je slom i tugu kada je prošle nedelje izgubila bebu u petom mesecu, o čemu se oglasio njen dečko Nemanja Gudelj koji je zamolio javnost da ih ne kontaktira.

Nakon nemilog događaja, Anastasija je napustila Sevilju, gde je živela sa dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a potom se vratila u Beograd, kako bi u ovim teškim trenucima bila uz porodicu.

Danima se o njoj nije znalo gde je i šta radi, a sada je njena kuma, glumica Tara Milutinović, objavila snimak iz provoda i otkrila da je Ražnatovićevoj osmeh ponovo na licu.

Njih dve su se vozile kolima i pevale pesmu Petra Graše, „Ko nam brani“, a kuma je bila posebno vesela.

Podsetimo, mlada glumica se sa pevačicom Anastasijom druži od detinjstva, od dvanaeste godine i, iako venčanje još uvek nije u planu, Ražnatovićeva je odlučila da će Tara biti njena kuma.

Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine – ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji „Nedeljno popodne“, a lepa glumica je tada otkrila da je Anastasija u toku korone stavila svoj život na pauzu na dve nedelje, kako bi ga posvetila isključivo njoj, nakon što je saznala da se zarazila virusom.

(Blic)

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.