Login/Registracija

Ova atraktivna plavuša je devojka Kenana Derviševića: Nećete verovati šta je po zanimanju

Talentovani momak iz Bosne, Kenan Dervišević briljirao je u prošloj sezoni „Zvezda Granda“, a najveću podršku tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni pružila mu je njegova devojka Dženita Imamović.

Poznato je da pevači vole lepe devojke te ne čudi što je upravo ona uspela da osvoji srce mladog Derviševića.

Kenan sa svojom lepšom polovinom več godinama uživa u ljubavi, a malo ko zna da je lepa plavuša diplomirani ekonomista.

Kenan je već nekoliko puta istakao da je srećan čovek što pored sebe ima ovakvu devojku, ali i da mu ona već godinama pruža podršku.

Da ljubav cveta svedoče i brojne objave na društvenim mrežama, a po svemu sudeći par se odvaja samo kada Kenan ima zakazane nastupe.

– Vazda me je pratila neka luda sreća u životu. Uvek su se pitali kako meni dođu razne, lepe stvari u životu, tako da mogu da kažem da imam sreće! Ne bih nikad bio sa koleginicom, ne bih voleo da moja devojka proživljavao isto što i ja. Dovoljno mi je što ja moram da živim i radim noću – rekao je Kenan nedavno za Grand.

Podsetimo, Kenan Dervišević prošle godine zauzeo je četvrto mesto u finalu „Zvezda Granda“ nakon čega je objavio dve numere i nastavio da radi punom parom.

-Posle takmičenja se ništa se nije promenilo, sa svim kolegama sam u kontaktu, savetujemo se međusobno, pomažemo. Rekao sam što sam mislio, da na neki način zaslužujem da pobedim i to me ni malo ne buni, da li sam pobednik ja ili bilo ko od finalista. Sa svim finalistima, svojim kolegama sam u ok odnosu. Sa Nerminom Handžićem se znam od pre takmičenja, čujemo se redovno, tu nema ljubomore, ni zavisti, bar ne sa moje strane. Zadovoljan sam svojim plasmanom, napretkom, poslom, sad je samo rad i trud, ostalo će sve doći -istakao je Dervišević.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović