Login/Registracija

Vila kao iz snova! Zvezda Granda renovirao kuću: „Sve sam sredio i dekorisao sam“

Od kada se pojavio u takmičenju „Zvezde Granda“ Savo Perović osim po dobrom glasu postao je poznat po svojoj autentičnosti, neverovatnim performansima i scenskim stajinzima.

Kao neko ko veoma vodi računa o detaljima i estetici ne čudi što je svoju vilu u Crnoj Gori dizajnirao sam. Za razliku od mnogih koji unajmljuju arhitekte i dizajnere pevač je svoju kuću u Baru uredio sam po poslednjoj modi.

Perović se potrudio da svaki kutak izgleda bukvalno kao iz časopisa, a da ništa ne prepušta slučaju svedoči i njegova fotografija na kojoj se vidi kako sam čisti i priprema apartmane u vili o kojoj brinu on i njegova majka.

-Sređujemo kuću, pripremamo za novu sezonu. Moram da priznam da je majka bila zadužena za grube radove i komunikacijom sa majstorima (smeh) Ja sam dekorisao i sređivao, pa znate mene. Uživao sam, volim kada je sve tip top- rekao je Savo za Grand.

S obzirom da je neko ko je uvek u korak s modom, ako ne i ispred trendova, pevač je savršeno uklopio svaki detalj i pobrinuo se da dominiraju boje koje su aktuelne ove sezone.

Nežne nijanse ukopljene sa zelenim tonovima deluju savršeno, a nije izostala ni popularna metoda sređivanja zidova.

Veliku pažnju obratio je čak i na izgled kupatila gde se nalaze brojna ogledala i mermer, baš kao iz dizajnerskih časopisa.

Osim gostiju, Perović će ovog leta pronaći vremena da i sam uživa u čarima svoje vile za koju tvrdi da je prava oaza mira.

-Obožavam da boravim ovde, mada imam dosta obaveza oko posla, ali moraću da nađem vremena da i ja malo provedem ovde, s obzirom da sam do sada samo sređivao- našalio se Perović.

Ipak, Savo priznaje da bez podrške majke ne bi to bilo to, a nedavno je eksklzivno za Grand ogolio dušu o odrastanju.

– Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvek izborila osmehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, peva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira– istakao je pevač, a nepoznate detalje iz njegovog života saznajte u videu ispod:

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: J. Jović