Login/Registracija

„Imponuje mi što me porede sa njom, ali ne želim da budem ona“ Aleksandra Mladenović iskreno o karijeri i kolegama

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 11

Možda i najbolji primer upornosti na javnoj sceni je pevačica Aleksandra Mladenović. Da nikada nije odustajala od svojih snova govori činjenica što se čak četiri puta prijavljivala za takmičenje „Zvezde Granda“, a danas važi za jednu od najvećih zvezda.

Ipak, najviše joj laska kada je porede sa Svetlanom Cecom Ražnatović

-Ceca je naša najveća zvezda i naravno da mi imponuej kada me porede sa njom.Od malih nogu slušam njene pesme, ali ne želim da budem niko od njih, već želim da budem Aleksandra Mladenović. Ne želim nikoga da kopiram, jednostavno želim da ostavim svoj lični pečat u karijeri- istakla je Aleksandra, a potom dodala:

-Nekako smatram da je bitno za sve pevače da budu svoji, treba da bude jedna Ceca, jedna Rada Manojlović, jedna Suzana Jovanović. Prosto mislim da svako treba da izgradi svoj lični pečat, bez kopiranja drugih. Mada, naravno da mi imponuje što me porede sa Cecom i što mi daju komplimente da pevam slično kao ona i da imamo sličan glas. Ali se urpkos tome trudim da budem Aleksandra Mladenović.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 2 1

Iako je od njenog učešća u „Zvezdama Granda“ prošlo mnogo vremena, Mladenovićeva ne krije da je i danas obuzmu posebne emocije kada pogleda najpopularniji šou kraj malih ekrana, a posebno kada čuje da neko od učesnika peva baš njenu pesmu.

-Prelepo, zaista! Prošle godine sam čula dosta svojih pesama u takmičenju i baš mi je drago. Navijam za sve pevače koji dobro pevaju- rekla je sa osmehom.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 8

Podsetimo, Aleksandra je nedavno otvorila dušu o svojim počecima i otkrila da pomoć koju joj je pružila Ceca Ražnatović nikada neće zaboraviti.

Ceca je super osoba, a ono što mi se najviše sviđa je to što je vrlo je prirodna i ne glumi zvezdu. Bila sam kod nje u kući nekoliko puta. Mnogo mi je pomogla oko pevanja! Sećam se da smo tokom sezone sate i sate provodile pevajući zajedno kod nje u kući, vladala je prava kućna atmosfera. Pripremala me je i davala savete kako da na što bolji način da otpevam pesmu „Noćas kuća časti”, za koju smo uradili matricu– sa velikim ponosom je ispričala Mladenovićeva svojevremeno, a danas su ona i Ceca velike prijateljice.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović iskreno o odnosu sa Milanom Stankovićem

NE PROPUSTITE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović