Login/Registracija

OPET PEVAČICA! Bivši muž Ivane Šašić pokazao novu devojku usred emisije: „Organizujemo svadbu“

bojan s

Pre nešto više od godinu dana u medijima je kao bomba odjeknula vest da se pevačica Ivana Šašić i njen suprug Bojan Simić razvode.

Iako su godinama bili u braku, rastanak nije prošao baš najbolje, a sada već bivši par, se našao u žiži skandala koji je mesecima trajao.

simic 2

Ipak, kako kažu posle kiše dođe sunce, a tako je bar u slučaju Bojana koji je sve ružno ostavio iza sebe i uplovio u novu ljubavnu romansu.

-Odlično sam. Živim život, zaljubljen sam! Mene to nije prošlo, ja sam s tom devojkom bio i pre nego što sam ušao u rijaliti. Ostalo je da ako ne napravim nikakvu glupost unutra da nastavljamo normalno, imali smo dogovor i tako se i desilo- objasnio je Bojan za Grand i otkrio da se već sledeće godine ženi.

-Šta ću ?! Vidi nisam vuk da živim kao samotnjak. Devojka se zove Emina- otkrio je Simić, zbog čega se voditeljka Sanja Ćulibrk našalila:

-Da nije možda pevačica? Znači jeste, opet pevačica! (smeh)

bojan i sanja

Kako je i sam objasnio s obzirom da živi život boema pevačice su mu definitivno suđene.

-Jeste, ali vidi koga ja da upoznam.? Ona je fina, normalna kulturna i vaspitana što je danas retkost. Mada ispod mire sto đavola vire – našalio se Bojan, a onda je usledilo neverovatno iznenađenje.

Bojanova devojka ušla je u studio i u emisiji „Grand magazin“ zajedno sa svojim izabranikom progovorila o njihovoj ljubavi.

-Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Nismo se upoznali u kafani nego kod njega kući pa smo tako krenuli da se čujemo i viđamo. Znaš koliko smo poruka razmenili, kao da sam u osmom razredu osnvne skole. Milijardu poruka! Ma ona je bre bila teška kao crna zemlja. Nije nona u fazonu da se vidi odmah sa nekim, kao što većina danas to radi- objasnio je i priznao da na samom početku nije teklo sve baš bajno.

-Davala mi je korpu, ali kada sam ja video kuda plovi ovaj brod počeo sam da je oslovljavam sa „drugarice“. I kada mi je reka da je ne zovem tako shvatio sam gde smo- kroz smeh se je ispričao.

grand magazin

Iako se o Bojanu i njegovoj bivšoj supruzi i dalje spekuliše, Emina tvrdi da je nikakava nagađanja ne zanimaju te da se ne obazire na prošlost.

-Prošlost je prošlost i mene to stvarno ne interesuje. Svako od nas ima prošlost koja pokazuje kakvi smo ljudi i treba da učimo na greškama. Nemam ja problem sa tim! – objasnila je Emina.

Iako još uvek nisu ozvaničili veridbu, par ne krije da planira gala svadbeno veselje.

-Svi pevači iz Granda će da nam pevaju na venčanju!- kroz smeh je otkrio Simić, a potom dodao:

-Ona je druga pevačica po redu! (smeh) Pa ne znam, imao sam ljubavi velike i male, živeo sam burno i pravo skandale! Bilo je tu dosta, ali moj život je takav. Družim se s pevačima, menadžerima, muzičarima i voditeljima i jednostavno se tako dešava.

emina

BONUS VIDEO: Rada Manojlović otkrila detalje odnosa sa Milanom Stankovićem

POGLEDAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović