Login/Registracija

Aleksandra Mladenović otkrila kada je pomišljala da digne ruke od svega: „Dižem se iz pepela kao Feniks“

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 2

Pevačica Aleksandra Mladenović jedna je od gošći u prvoj emisiji „Zvezde Granda specijal“ a u razgovoru sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem otkrila je kako je upornost njena vrlina. Aleksandra je priznala i da je više puta razmišljala da digne ruke od svega, ali da je pronalazila snagu da nastavi da se bori za svoje mesto na estradnom nebu.

-Četiri puta sam učestvovala u takmičenju „Zvezde Granda“ – priznala je na početku, Aleksandra što je propraćeno burnim aplauzom svih u studiju.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 3OK

Pevačica je potom rekla da je padala u dileme u vezi sa nastavkom takmičenja:

-Više puta sam pomišljala da kažem kako više ne mogu da nastavim sa takmičenjem, ali se nekako ja uvek dižem iz pepela kao Feniks – rekla je Aleksandra.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 5

Pevačica je otkrila i da li joj je smetalo da je često pitaju za njene poznate komšije iz Žitorađe, od kojih je najpoznatija svakako Ceca Ražnatović.

-Ponosna sam. Ceca je velika zvezda i slušam je od malih nogu, ali ja ne želim da budem niko od njih. Želim da budem Aleksandra Mladenović. Zapravo ne želim nikoga da kopiram već da ostavim svoj lični pečat u karijeri. Smatram da je to bitno za sve pevače. Da gledaju da budu svoji. Da je jedna Ceca, jedna Rada, jedna gospođa Suzana. Ali naravno, imponuje mi što me porede sa Cecom. Stalno mi udeljuju komplimente kako imam sličan glas kao ona. Sve je to super, ali ja se trudim da budem svoja – rekla je Aleksandra.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 6

Ona je prethodno na pitanje da li veruje u horoskop rekla:

-Verujem samo u Boga, ali volim da pročitam horoskop – rekla je Aleksandra i priznala da čita horoskop naročito kada je napisano nešto lepo o njenom znaku.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović otkrila kako je smršala za samo 3 meseca

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić