Login/Registracija

Zbog njih je žiri bio na najvećim mukama: Ovo su najjači dueli svih vremena u „Zvezdama Granda“, jedan broji milionske preglede (VIDEO)

DSC03303 768x512 1

Tokom šesnaest sezona „Zvezda Granda“ koliko traje takmičenje, na Grandovoj sceni pojavio se veliki broj talentovanih pevača koji su danas najveće estradne zvezde.

O njihovim nastupima, ali i duelima i danas se priča, a pojedini su ostavili poseban utisak na publiku, ali i na stručni žiri koji su zbog njihovih muzičkih okršaja veoma često bili na mukama.

Kad na scenu izađu dva pevačka titana nije lako ni publici, ali ni zvezdama koje se nalaze u žirijskim stolicama.

Upravo zbog toga za vas smo izdvojili pet duela o kojima se i danas priča.

0A0A8324

Davne 2015. godine Urošu Živkoviću na crtu je stao bivši pobednk Ibro Bublin. Ova dva vanserijska talenta stavili su žiri na ozbiljne muke.

Do samog kraja nisu mogli da odluče kome bi dali prednost te je Saša Popović odlučio da napravi presedan i obojicu pusti da nastave svoju borbu u baražu.

Inače ovaj video danas broji čak 630 hiljada pregleda na Jutjub platformi.

Napetu atmosferu među članovima žirija stvorile su i Milica Čikarić koja je bila deo tima Jelene Karleuše i Džejla Ramović koja je branila boje tima Marije Šerifović.

-Ja mislim da bi ovde trebalo da se napravi izuzetak i da obe takmičarke idu direktno u finale. Mislim da će se svi složiti- istakao je tom prilikom Bosanac što su njegove kolege, ali i Saša Popović prihvatili.

Podsetimo, te godine Džejla Ramović trijumfovala je u „Zvezdama Granda“, a Milica je zauzela drugo mesto u spektakularnom finalu.

Njihov duel danas broji neverovatnih deset miliona pregleda na Jutjub platformi.

Vatreni duel publici su priuštili i Adnan Nezirov i Mirza Delić, a svako od njih osvojio je po šest glasova žirija.

Ovaj video danas broji 7 miliona i 600 hiljada pregleda.

2016. godine milionski auditorijum fascinirali su Armin Jusufović i Armin Dedić čiji duel ima čak šest ipo miliona.

Pravi spektakl na Grandovoj sceni priredile su Maryana Katić i Aleksandra Mladenović koje su snage odmerile pre tačno osam godina.

Maryana se predstavila pesmom „Dođi“ Cece Ražnatović, dok je Aleksandra izabrala „Noćas kuća časti“ od iste pevačice. Potom je prva takmičarka otpevala „Dobro jutro lepi moj“, dok je druga izabrala „Opaticu“. Nakon glasanja bilo je izjednačeno, a nakon ponovnog preglasavanja Aleksandra je sa tri glasa više od Maryane prošla direktno dalje.

Žiri je tada Aleksandrinu predost pripisao njenom iskustvu na sceni.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović otkril detalje odnosa sa Milanom Stankovićem

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović