Veliko slavlje u domu Ilde Šaulić, pevačica blista od sreće, a razlog je predivan (FOTO)

ILDA SAULIC PZD SNIMANJE 27032023 FOTO FILIP 128

Pevačica Ilda Šaulić danas ima veliki povod za slavlje, a na društvenim mrežama su pristigle čestitke od prijatelja i kolega.

dc5ee74351f2b24887230e69e01b8b8536bac902

Ilda Šaulić rođendan

Naime, Ilda danas puni 45. godina, a posebno emotivna čestitka stogla je od njene snajke Marine Šaulić koja je uz porodične fotogafije poželela zaovi sve najbolje.

Društvene mreže prepavile su čestitke od porodice, kolega, prijatelja i fanova, a svi su Ildi poželeli puno zdravlja i uspeha.

IMG 6778
Ilda Šaulic rođendan

Podsetimo, Ilda je pre nekoliko dana u razgovoru za Grand otkrila da će sledeće godine organizovati drugi solistički koncert u Beogradi na veliku radost njene publike.

-Planovi postoje, pregovori su u toku, razmišlja se oko datuma još, videćemo da li ćemo raditi na proleće ili ćemo malo sačekati. Ne bih puno da pričam, ja volim sve da kažem kada je sigurno i odgovoreno sve. To je ozbiljan zadatak, velika odgovornost i sigurno mora da bude bolji od prvog koncerta, naravno da će biti ista ekipa kao i tada, ali u nekom boljem izdanju i ja kao pevač malo zrelija. Prvi je imao posebne draži za mene, samim tim što je moj otac učetvovao u tome – rekla je Ilda.

BONUS VIDEO Ilda Šaulić i Endži Mavrić o saradnji i prijateljtvu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

POROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: K.Marković