Login/Registracija

Ilda Šaulić iskreno o početku karijere: „Očekivala sam da mi se tada nađu saradnici mog oca, ali mi je Endži otvorio vrata“ (VIDEO)

Ekpa Granda imala je prliku da na jednom snimanju razgovara sa Ildom Šaulić i Endžijem Mavrićem koji su pred našim kamerama otvoreno govorili o saradnji koja traje preko deset godina.

Ilda Šaulić iskreno o početku karijere

ilda saulic o saradnji sa endzijem
Ilda Šaulić iskreno o početku karijere

Kako već godinama sarađuju i privatno su jako dobri prijatelji, oboje kažu da se uvek raduju novim saradnjama, dok se Endži našalio da je Ilda njegov proizvod u muzičkom smislu.

-Endži je moj saradnik od samog početka moje karijere, najviše pesama i najlepše pesme je uradio upravo on. Privilegija je da možemo i sada da sarađujemo, pevamo zajedno – rekla je Ilda, dok se Endži našalio:

-Meni je uvek drago kada nastupamo zajedno, ja volim da se našalim i kažem nekada u šali „To je moj proizvod“. Mi smo počeli zajedno, tako se slučajno namestila priča, sva očekivanja koja su bila sa moje strane, ona je ispunila i više od toga. Uvek se odazivam pozivu za ovakve stvari, mi smo tim koji uvek dobija, funkcionišemo besprekorno u svakom trenutku.

ilda saulic o saradnji sa endzijem 2
Ilda Šaulić iskreno o početku karijere

Ilda Šaulić najavila koncert, pa se prisetila početka karijere i progovorila o saradnji sa Endžijem Mavrićem

Ilda je pre nekoliko nedelja najavila da će uskoro u Beogradu održati drugi solistički koncert, i dodala da će ovaj biti bolji od koncerta koji je održala pre pet godina.

-Planovi postoje, pregovori su u toku, razmišlja se oko datuma još, videćemo da li ćemo raditi na proleće ili ćemo malo sačekati. Ne bih puno da pričam, ja volim sve da kažem kada je sigurno i odgovoreno sve. To je ozbiljan zadatak, velika odgovornost i sigurno mora da bude bolji od prvog koncerta, naravno da će biti ista ekipa kao i tada, ali u nekom boljem izdanju i ja kao pevač malo zrelija. Prvi je imao posebne draži za mene, samim tim što je moj otac učetvovao u tome – dodala je Ilda.

ilda saulic o saradnji sa endzijem 3
Ilda Šaulić iskreno o početku karijere

Pevačica se zatim prisetila momenta kada je prvi put upoznala Endžija, pa je za Grand priznala da je očekivala i od tadašnjih saradnika njeog oca da joj pomognu u karijeri, ali se to ipak nije dogodilo.

-To pamtim kao da je juče bilo, prošlo je petnaest godina, moja sestra i ja smo otišle kod njega, sve je išlo preko Steve Simeunovića. Ono što je za mene u tom trenutku bilo fascinantno, on je čovek koga ja nisam privatno poznavala, znala sam ga samo sa televizije, nije sarađivao ni sa mojim ocem. Možda sam od nekih ljudi koji su sarađivali sa njim i koji su bili bliži mom ocu očekivala da će se i meni naći, a čitavu ideju je najbolje shvatio Endži i meni negde otvorio vrata, prihvatio me na jedan divan način – kazala je ona, dok je Endži istakao da nije očekivao da će Ilda naraviti ovako veliki uspeh:

-Nisma očekivao, ali moram da budem iskren, svi znaju da sam ja mnogo uradio u ovom poslu za sve ove godine. Ilda ima jednu prepoznatljivu boju glasa, ima jedan svoj fazon, kvalitetno i dobro peva. Zato i jeste tu gde je sada. Ja sam negde znao da će ona da skrene pažnju muzičke javnosti i opravdala je sve kvalitete koje nosi.

Ceo razgovor sa Ildom Šaulić i Endžijem Mavrićem pogledajte u videu na početku teksta

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković