EKSKLUZIVNO: Nakon operacije zvezda Granda pokazala neverovatnu promenu (FOTO)

ALEKSANDRA TADIC LK SNIMANJE 23032023 FOTO LUKA 17
L. Cvetković

Pre samo nekoliko nedelja nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Aleksandra Tadić Cipka otputovala je na operaciju nosa u Tursku.

Ekipa baše redakcije dobila je informaciju da je operacija prošla u najboljem redu, ali i imala priliku da proćaska sa pevačicom i uživo vidi rezultate intervencije.

ipiccy image 2023 03 24T192342.632
Z. K. Munja/ L. Cvetković

Sa osmehom od uva do uva Aleksandra je priznala da je presrećna, ali i što je najvažnije veoma zadovoljna.

-Toliko sam želela da napravim ovu promenu i eto konačno sam to uradila. Operacija je super prošla, ali oporavak nije baš lagan. Naravno što je najvažnije osim izgleda, sanirana je devijacija. Imala sam otok ali to je sve normalno za ovakvu vrstu operacije, ipak najvažnije je da sam ja prezadovoljna rezultatom- rekla je za Grand, dok su svi prisutni pohvalili Cipkinu promenu.

Međutim, čini se da Tadićeva baš i nije poslušala sve savete lekara budući da ima mnogo zakazanih nastupa koje nije želela da otkazuje.

-Možda sam trebala malo da odmorim, ali znate mene (smeh), ubrzo sam se dohvatila mikrofona i zapevala. Ne mogu ja da odolim publici i nastupima- priznala je Aleksandra koja izgleda bolje nego ikada.

ALEKSANDRA TADIC LK SNIMANJE 23032023 FOTO LUKA 32 1
L. Cvetković

S obzirom da je Aleksandra jedna od retkih javnih ličnnosti koja se ne libi da otvoreno govori o svim estetskim zahvatima kojima se podvrgla tako je bilo i ovoga puta, te je i pred sam odlazak u Tursku otkrila zbog čega ima želju da operiše nos.

 Videla sam jedan nedostatak koji je uvek prisutan, a to je moj nos. Zato sam odlučila da ga sredim, da ga malo ispravim, jer mi stvarno deluje kao anomalija na licu. Krivi mi i usta i svašta nešto, da ne detaljišem previše – rekla je Aleksandra nedavno za Grand, a potom dodala:

-Nemam komplekse ali hoću da uradim ono što se meni ne sviđa. I šta god mi se u budućnosti ne bude sviđalo ja ću da promenim. Mislim da sa nosem završavam, ali kad dođe starenje, neki višak kože ili bore, naravno da ću sve to da radim. Neću da dozvolim da starim pre vremena i želim da izgledam u skladu sa svojim godinama.

ALEKSANDRA TADIC LK SNIMANJE 23032023 FOTO LUKA 13
L. Cvetković

BONUS VIDEO

Foto: L. Cvetković/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović