Niko nije znao šta se dešavalo Mariji Ćirić dok je pevala na velikoj sceni, takmičarka sve priznala: „Jedva sam čekala da se završi“ (VIDEO)

Talentovana Marija Ćirić (18) iz Zaječara sjajnim nastupom u prilično ujednačenom duelu sa Abidom Milkunić uspela je da se direktno plasira u sledeći krug muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a u razgovoru za Grand priznala je da se i dalje trese od treme.

– Još uvek me drži trema i adrenalin, ali proći će to, nadam se. U mojim godinama je to više trema, ali kada sam izašla i kako sam, krenula da pevam to je sve prestalo i mislim da to ide kako kreneš, pa lagano – ispričala je Marija nakon silaska sa velike scene.

IMG 8217

Marija je priznala da je želela da završi sa nastupom iz još jednog razloga, a to je glad.

-Nisam jela jer nisam imala apetit. Jednostavno od treme nisam osećala da sam gladna. U mom slučaju se definitivno bolje peva sa praznim stomakom, ne sa punim. Sigurno – rekla je mlada pevačica.

Takmičarka je otrkila i na koji način prevazišla tremu tokom nastupa, kao i da li je očekivala direktan prolaz dalje.

-Probila sam je sama, nisam od onih koji bi da popiju neko kratko piće kako bi se opustili. Ali prošlo je i to. Iskreno nisam se nadala da će sve ovako da bude, ali očekivanja sam nadmašila – priznala je Marija.

Marija Ciric jedva izdrzala da se ne srusi

Kandidatkinja je otkrila i da li joj je teže što se nalazi u ulozi izazivača i ima zadatak da se susreće u duelima sa kandidatima koji su se već takmičili u nekoj od prethodnih sezona.

-Verujem da će mi biti teže, ali sigurna sam da će mi biti zanimljivo. Jako sam srećna što sam došla u situaciju da se to dešava i iskreno mi je drago i jedva čekam – sigurna je kandidatkinja, a samouverenost je apsolutno neophodna, naročito kada se ima u vidu da je njena koleginica iz duela naprasno odustala od učešća u baražu ne mogavši da izdrži pritisak, što se nije desilo do sada ni jedan jedini put u takmičenjua „Zvezde Granda“.

0A0A4262

Kada je reč o Marijinim očekivanjima, ona nije želela da precizira šta smatra dokle će dogurati.

-Ne znam i ne bih ništa da ureknem. Neka bude kako Bog kaže. Ali pošto sad imam mentora pretpostavljam da bih mogla da stignem do polufinala ili finala, pod uslovom da sve ide kako treba i da navežbamo sve lepo – ispričala je Marija i objasnila šta očekuje od rada sa mentorom.

-Od mentora očekujem da naučim narodne pesme. Drago mi je što ću možda tu da se pronađem i da sebe vidim u nekom novom svetlu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/I.Ankić