Marija Mikić izgubila člana porodice: Oglasila se sa velikom tugom: „Klonuo si mi na rukama“ (FOTO)

marija mikić izgubila člana porodice

Marija Mikić izgubila člana porodice- papagaja Aksentija koga su ona i njen suprug tretirali kao svoje dete i koji je juče iznenada preminuo.

Sa velikom tugom, oglasila se pevačica koja je objavila niz njihovih uspomena koje će zauvek pamtiti uz emotivne reči koje kidaju dušu:

marija mikic izgubila clana porodice

– Mili moj dobri. Samo si odjednom klonuo i otišao za pola sata, meni na rukama. Nisam znala da ću danas poslednji put čuti tvoj glas i tvoju pesmu. Bio si od početka sa nama. Najvoljeniji. Pričali su nam da smo čudo napravili od tebe i da se nijedan papagaj nije tako mazio i ponašao kao čovek. Sve smo to uspeli zbog ljubavi, ali nismo uspeli da te sačuvamo. Nešto je bilo jače i od tebe i od nas – počela je Marija i dodala:

marija mikic prakticna

Bio si tu kad je došla jedna beba, pa druga, i pričali su nam: „Nemojte ga blizu dece, uješće ih“. Ti si sve znao, samo si ih mazio i čuvao još dok su bili u stomaku. Znaš, znali smo u šali da kažemo kad deca odu svojim putem, opet ćemo ostati ti, Joca i ja. Da sedimo na fotelji, a ti na ramenu. Ostaće samo uspomena, dobri moj Aksi. Mnogo njih. Kako da te prepričam klincima? Raširi krila najviše i pevaj najglasnije. Vole te tvoji ludaci, Soni ti je već uzeo ćebence – istakla je Mikićeva, dok su se u komentarima nizale reči podrške.

BONUS VIDEO- Svadba Marije Mikić

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić