Tajne poznatih ličnosti: Ovo su njihovi skriveni hobiji, nećete verovati čime bi zamenili mikrofon (VIDEO)

Sve češće estradni umetnici pokreću nove biznise, ali ima i onih koji slobodno vreme žele da posvete sebi.

Kada nisu pod budnim okom javnosti mnogi pevači uživaju u različitim aktivnostima o čemu su govorili ekskluzivno za Grand.

Ljuba Perućica je bez razmišljanja otkrio čime bi se bavio da nije uplovio u svet muzike.

-Sigurno bih prvo uzeo aparat u ruke i počeo da slikam i da snimam. Sada sam više prešao na video, nekako mi se više sviđa ali svakako da se ne bavim muzikom to bi sigurno bio moj poziv- istakao je Perućica.

LJUBA PERUCICA NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA 4 ok

Za razliku od Ljube, njegova koleginica Jelena Kostov pored bebe nema mnogo slobodnog vremena, a svaku priliku koju ugrabi pevačica provodi u kuhinji.

-Ako se kuvanje vodi kao hobi neka bude to. Stvarno uživam dok kuvam i jednostavno volim to da radim. Mada moram priznati i da dobro kuvam, bar tako kažu prijatelji koji nam dolaze u goste. Naravno uvek usavršavam iako sada spremam posebno za bebicu. Na internetu možete da nađete mnogo recepata, ali ja i dalje gajim one stare specijalitete kojima me je učila moja majka i moja zagdarica u Nišu sa kojom sam živela deset godina- rekla je Jelena i otkrila da u planu ima da svoje slobodno vreme počne da ispunjava i drugim aktivnostima.

-Ne bi bilo loše da krenem malo sa trčanjem i vežbanjem. Ipak sam dugo bila statična.

1e5b9f8f99e3aba394b4d06ff4a59d5665187069

Za prošlogodišnjeg finalistu „Zvezda Granda“ Aleksandra Josifovskog možemo da kažemo da je prava umetnička duša budući da slobodno vreme provodi na neobičan način.

-Ja crtam kad god stignem, to baš volim. Uglavnom crtam portrete i to je veoma zahtevna stvar. Taj talenat sam nasledio od tate- sa osmehom je ispričao Josifovski.

ALEKSANDAR JOSIFOVSKI ZG SNIMANJE 18012023 FOTO MUNJA 76 ok

Vreme provedeno sa najmilijima za pevačicu Nelu Bijanić je neprocenjivo te svaki slobodan trenutak koristi da se relaksira i uživa sa članovima svoje porodice.

-Unuka ima šest godina, a unuk samo dve, tako da se trudim da non stop budem sa njima. To je takva pozitivna energija, toliko mi je lepo sa njima. Kada mi nije sve kako treba i kada ugledam njih, njihove ručice kako me grle, odmah sve prođe! Generalno sam žena od akcije i često mi dan baš kratko traje. Non stop sam u nekoj brzini i to je ono što me ispunjava, što me održava u životu. Čak i kada odem na more i odmor ja budem u akciji- otkrila je Nela za Grand.

9e0c70e1ac2cd29d08aec6f52d3a1dcb287ada5f

Kakve još neobične hobije imaju poznate ličnosti saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Lapsusi Žike Jakšića, smeh do suza!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ I. Grk