Nela Bijanić priznala da joj je sve potaman: „Srećna sam, zadovoljna, i on brate peva!“

nela bijanic razvod

Pevačica Nela Bijanić koja je godinama na sceni otkrila je da danas ima tremu, ali razlog uopšte nisu njeni nastupi. Nela je otkrila da joj nastupi sina Olivera Mijanovića koji gradi svoju muzičku karijeru zadaju „slate muke“, naročito kada ide na svirke negde zajedno sa njim.

-Uvek imam više treme kada sam u bekstejdžu i kada njega pratim, a što se tiče toga da li sam ikada pomislila da bi on mogao da krene mojim stopama, nije mi ni u ludilu padalo na pamet. On je imao fasntastične rezultate kada je tenis u pitanju. Bila sam u šoku kada mi je rekao da će da se prijavi za „Zvezde Granda“ – rekla je Nela za Grand i dodala da je uprkos velikom iznenađenju uvek tu da ga podrži, kao i da ga je odmah podržala u njegovoj odluci.

nela2

-Naravno da sam bila tu da ga podržim kao roditelj. Jer lepo je da deca rade ono što vole i što žele. Jako se sekiram za njegovu karijeru, više nego za svoju. Volim što imam nekog što me nasleđuje. Malo sam i napravila pauzu i posvetila se njegovom obrazovanju. Jednostavno smatram da vreme nikada ne može da se vrati. Zato sam bila uz njegovo obrazovanje i odrastanje i pomalo sam radila. Srećna sam, zadovoljna, i on brate peva. Peva – ispričala je ponosno Nela.

nela

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić