Helena Topalović se ljubi s mužem, po prvi put na mrežama pokazala koliko se vole (FOTO)

386313810 135243836314127 1394541160506572672 n

Ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, nedavno se porodila i na svet donela ćerku kojoj su ona i njen suprug Dragan Aleksić dali ime Dominika.

Helena se često na mrežama hvalila luksuzom u kom uživa, međutim svog izabranika nikada nije prikazivala javnosti, već mu stikerima na slikama skrivala lice.

Helena Topalovic se ljubi s muzem 3
Instagram helena_topalovic


Naime, sada je Helena objavila zajedničku sliku sa svojim suprugom dok se ljube, a slika je verovatno nastala nakon što se Helena pre par meseci porodila, a muž joj došao u posetu.

Dok je ona sedela, on ju je zagrlio i poljubio, a svima je odmah za oko zapala i burma na njegovoj rucu, koju ne skida.

Helena Topalović se ljubi s mužem

Helena Topalovic se ljubi s muzem 1
Helena Topalović se ljubi s mužem


Podsetimo, Podsetimo, Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka i njen suprug Dragan Aleksić su u tajnosti rekli „da“ u septembru 2021. godine i nedavno su postali roditelji devojčice.
Muž Helene Topalović, Dragan Aleksić, kako je pisao portal „24sedam“ bogati je biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova.

Helena Topalovic se ljubi s muzem 2

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama. Pre braka sa Helenom, Dragan je bio oženjen voditeljkom Grand televizije Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

BONUS VIDEO: Milan Topalović Topalko na audiciji za „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić