Aca Ilić i Biljana Jevtić o bakšišu: Evo ko od njih dvoje zaradi više novca na nastupima

aca i bilja o baksisu 1
Aca Ilić i Biljana Jevtić o bakšišu

Pevački par Aca Ilić i Biljana Jevtić već godinama nastupaju zajedno na koncertima, ali i na privatnim veseljima. U jednom gostovanju su nedavno govorili o poslu, pa su priznali ko od njih zaradi veći bakšiš na proslavama.

Aca ističe da je je njemu možda laške jer je imao dosta radnog iskustva i kako priznaje zna u kom trenutku treba neka pesma da se otpeva.

aca i bilja o baksisu 2
Aca Ilić i Biljana Jevtić o bakšišu

Aca Ilić i Biljana Jevtić o bakšišu

-Lakše je muškarcima na tim tezgama, nego ženama. Ja sam tu malo poznat kada su tezge u pitanju, znam da izaberem pesmu koja će da izvuče neku lovu. To je stvar iskustva, prošao sam ja mnogo po kafanama, dok je Bilja došla faktički iz Kulturno-umetničkog društva – rekao je on i dodao:

-Ona nije radile te svadbe dok nije počela sa mnom da se zabavlja, do tada je pevala samo koncerte. Onda sam je ja ubedio da je to greška i da može da se naplati dobro. Tek je uz mene takve tezge prihvatila.

ACA ILIC I BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 2
Aca Ilić i Biljana Jevtić o bakšišu

Sa druge strane Bilja priznaje da je takav način rada za nju bilo veliko iznenađenje i da je do upoznavanja sa Acom radila samo velike koncerte i turneje.

-Moj početak je bio takav, nisam radila po kafanama, nisam imala radno iskustvo, nisam ni znala sve pesme. To je za mene bilo kao iz vedra neba sve – rekla je ona za Kurir.

BONUS VIDEO – Aca i Bilja o sinu i njegovoj muzičkoj karijeri

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković