Login/Registracija

HAOS NA ESTRADI! ZARATILE Barbara Bobak i Sanja Maletić: „Sve to ide njoj na savest“

Pevačica Barbara Bobak široj javnosti postala e poznata snimanjem popularnih kavera koji u njenom izvođenju broje milione pregleda na muzičkim platformama.

Ona je kao i neke njene kolege vratila u život neke stare pesme, a priznala je i da je imala problem sa pojedinim starijim koleginicama zbog pesama koje je obradila.

Jedna od tih koleginica je i pevačica Sanja Maletić, a problem je nastao zbog popularne pesme koju je Barbara morala da skine sa jutjub kanala.

-Imala sam problem sa Sanjom Maletić zbog pesme „Evo sviće zora“, mislim nisam ja lično imala probelm sa njom, nismo nas dve komunicirale. Zvala je na sve strane da se skine pesma i eto skinuta je -rekla je pevačica.

Barbara priznaje da nema problem sa takvim stvarima i da skine pesmu bez problema ako iko od starijih kolega to traži. Takođe ističe da ne želi da ulazi u svađe sa njima, pogotovo ne javno.

-Neću ja da se svađam oko toga, to je njeno pravo da traži da se skine pesma. Ima pravo i da je pogodi to ako je neko rekao da je moje izvođenje bolje od njenog. To je njena stvar i to njoj ide na savest. Ja sam vaspitana lepo i sigurna u sebe, meni bi bila čast da za 20 godina neki kolega uzme i otpeva neku moju pesmu. Ja bih to prva podelila jer je to znak da mlađe generacije vole i slušaju moje pesme – zaključila je Barbara za Novu S.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković