Login/Registracija

IZNENADILA SVE PESMOM koja nosi moćnu poruku! Marija Šerifović: „Dobra vam Nova godina i ona sledeća…Ako je bude!“ (VIDEO)

Iako je novi muzički projkat najavljivala za jesen 2023. godine, neočekivano, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović objavila je novu pesmu neobičnog naziva „Dobar Vam dan“.

Bez obzira na to što u poslednjem periodu ostavlja niz uspešnih koncerata iza sebe, Marija Šerifović, pored brojnih poslovnih obaveza, dugo i temeljno radi na svom novom albumu. Pet godina publika čeka na novi album, no, iako je najavila da već dugo radi na njemu, na iznenađenje mnogih , regionalna muzička zvezda objavila je novu pesmu „Dobar vam dan“, koju potpisuju Darko Dimitrov i Leontina Vukomanović.

Muzička zvezda smatra da o ovom projektu treba da govori publika i da se pesmom „Dobar vam dan“ obraća, svim onim ljudima, kako kaže, koji žive u svetu koji podseća na džunglu. U haosu nepravde, laži, u Svetu gde ne postoji milosti i razumevanja za nezaštićene i drugačije.

-Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života, u gustoj mreži obmana, masovne hipnoze i laži gde god da pogledate. Dobar vam dan u tami, gde samo ljubav osvetljava život i pokazuje put. Dobar vam dan u novoj prilici da sami zaslužite sve ono što se osvaja samo ličnom hrabrošću i svojim talentom. Dobra vam Nova godina i ona sledeća…Ako je bude! – zaključila je muzička zvezda.

Foto: Miomir Milić,
Autor: Grand