Plakala za njim pola godine: Goca Lazarević prošla kroz bolan razvod od Zahara, a sada je isplivala njihova stara slika (FOTO)

goca lazarevic 2 ok

Pevačica Goca Lazarević bila je u braku sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom skoro deceniju i po. Da je njihova ljubav bila velika svedoči i to što su u bračnoj zajednici dobili dvoje dece ćerku Mariju i sina Miloša, kojim se danas pevačica ponosi.

Vremenom se ipak, ljubav ugasila. Na brak su stavili tačku još pre trideset godina, a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivala fotografija iz perioda njihove najveće ljubavi.

Ono što na osnovu fotografije možemo videti jeste da je Goca i dan danas ostala dosledna plavoj boji kose koju je tada imala, a Zahar je bio crn.

Ljubavna priča folk pevačice i kompozitora je veoma teška, a ona je svojevremeno priznala da joj je dugo trebalo da preboli razvod.

IMG 7214 1

Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, stalno sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja sa decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena– kazala je Lazarevićeva i dodala, da je kompozitor uvek vodio brigu o deci, iako ju je ostavio:

goca lazarevic 24 ok

Preuzela sam brigu o sinu i ćerki, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim posle– rekla je pevačica.

Podsetimo, danas Goca uživa u novoj emotivnoj vezi sa gitaristom sa kojim obrađuje svoje pesme, a bez ikakvog uzdržavanja je i priznala da je ponovo zaljubljena.

-Ma, evo, neka se zna, violinu je zamenila gitara- šaljivo je odgovorila Goca i kao svog novog partnera zvanično predstavila gitaristu sa kojim već neko vreme nastupa, prenosi 24sedam.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić