Login/Registracija

Goca Božinovska pretukla ženu: Zbog jednog pogrešnog poteza, pevačica poludela i pokazala na šta je spremna: „15 dana je primala injekcije“

Goca Božinovska oduvek je isticala važnost porodice koja joj je na prvom mestu i za koju je sprema na sve, pa čak i na fizički obračun kako bi ih zaštitila, te ne iznenađuje činjenica što se u takvoj situaciji našla svojevremeno.

Naime, Božinovska je stala u odbranu svog sina i nasrnula na ženu koja ga je prethodno udarila.

– Potukla sam se sa jednom ženom koja je Mirku udarila šamar. Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice. Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: „Ko je tukao moje dete?”, a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu – ispričala prilikom jednog gostovanja u emisiji „Amidži šou” i objasnila kako je izgledao ovaj sukob.

– Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. Ustvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukle smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne – bila je jasna Goca.

Podsetimo, nakon što je ovom incidentu javno govorila, nije se više oglašavala o ovoj temi.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.