Aleksandra Prijović se slomila nakon spektakla u Areni: „Ježila sam se i tresla, ovo je ostvarenje mog sna“ (VIDEO)

Prvim od ukupno tri koncerta pred beogradskom publikom u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji Aleksandra Prijović je otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ i ispisala nove stranice muzičke istorije na ovim prostorima.

0A0A5891

Nakon dva i po sata neverovatne energije, performansa kojem bi pozavidele i najveće svetske muzičke zvezde, do sada neviđene audio – video produkcije Aleksandra je ne samo potvrdila status najvećeg koncertnog izvođača na ovim prostorima, pa i šire, već je i pokazala da vodi računa o svakom detalju, postavivši nove standarde u muzičkoj industriji.

0A0A5431

U više navrata muzička zvezda se tokom koncerta rasplakala, a u intervjuu nakon spektakla progovorila je o najemotivnijim momentima.

Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra i nastavila:

Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako treba, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem.

U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla „Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert“, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

0A0A5914

Nisam mogla da verujem da mi se san ostvario dok nisam videla u Areni sve te ljude. Znam da je na koncert došlo dosta kolega. Uvek bih podržala svakog, ako ne radim, ako nije vikend. Hvala svim kolegama koji su bili večeras, mnogo mi znači njihova podrška.

Aleksandra se osvrnula i navodne trzavice u braku sa Filipom Živojinovićem i istakla koliko joj njegova podrška znači, ali i otkrila šta je za nju uradio.

– Filip je poslao prvo buket sa posvetom naravno i ja kada sam pročitala, sreća pa me nije Lazar našminkao, ja sam se toliko rasplakala da sam morala posle toga da se saberem i spremim. Filip je došao pred početak, sve vreme bio tu, on je bio glavni kada je koncert u pitanju. Poželeo mi je sreću– izjavila je.

0A0A5931 1

Prijovićka se zahvalila kolegama koji su je podržali na koncertu, a dotakla se i komentara Jelene Karleuše da njen novi album zvuči kao da je iz 2001. godine.

-Nema potrebe da komentariše, nikada takve stvari nisam komentarisala. Trudim se da budem dobra. Nikada nikoga nisam dirala, nisam gradila karijeru na skandalima, pesme su mi bile prioritet– istakla je Aleksandra, a na pitanje da li smatra da je najuspešnija zvezda „Granda“, odgovorila je:

-Mnogo je njih koji su jako uspešni, koji se trude i rade odlično. Uvek podržavam rad, a sad da li sam ja najuspešnija ili nisam, ne znam, vreme će pokazati. Bitno je biti pošten i truditi se i raditi na sebi.

Ceo intervju sa Aleksandrom možete da pogledate na početku teksta.

0A0A5687
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.