Login/Registracija

„To će mi ostati do kraja života“ Aleksandra Prijović vuče traumu iz detinjstva: „Više to nisam uradila“

Aleksandra Prijovic REPRIZA 4

Aleksandra Prijović nikad nije krila da je dete razvedenih roditelja i da je zbog toga živela na dve adrese, u Hrvatskoj i u Srbiji. Kao dete uživala je u duplim poklonima za praznike, ali jednu situaciju iz detinjstva nikad neće zaboraviti.

Pevačica je svojevremeno za Grand ispričala kako je zbog neposlušnosti dobila batine koje nikad neće zaboraviti.

Kada sam bila mala, jednoj maminoj drugarici nisam persirala, sećam se da sam dobila batine, nisu bile strašne ali je vikala na mene, na to često pomislim. Posle toga nikada nikome ko je stariji od mene nisam rekla „ti“, pa i dan danas kada upoznajem nekoga uvek persiram, iako mi kažu „nemoj“, to mi je ostalo za ceo život. To bih volela da naučim i mog sina- prisetila se svojevremeno Aleksandra.

borka prijovic 1

Danas sa majkom Borkom Mihajlović neguje poseban odnos i velika su podrška jedna drugoj. Nedavno su za Grand otkrile koji su im zajednički rituali,

-Volimo da prjemo kafu i da puno pričamo. Imamo puno tema naravno, glavna tema je mali Aleksandar – rekla je Borka za Grand i otkrila kako provodi vreme sa unukom:

-Ja se sa njim najviše igram, on je jedno zabavno dete, dobro dete koje ne plače. Uvek je nasmejan i raspoložen. Kad god mogu ja dođem kod njih, trudim se da to bude što više.

aleksandra prijovic 1

Borka danas tvrdi da su Aleksandra i ona karakterno iste, dok te crte, bar za sad, ne vidi kod unuka Aleksandra.

– Ona je bila jako mirna, a on je zaigran. Kad je bila mala bila je u stanju da sedi tri sata da vrti jednu igračku, a njega sve zanima i sve bi– otkrila je Borka.

BONUS VIDEO Aleksandra Prijović peva na kiši

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić