Evo kako je Tanja Savić pevala na audiciji za „Zvezde Granda“ i šta se sve promenilo od tada (VIDEO)

tanja savic7

Pevačica Tanja Savić obeležava uskoro dve decenije karijere, a ukoliko bi se računali i njeni dečiji muzički koraci, broj godina na sceni bio bi još veći.

Pevačica je popularnost je stekla učešćem u prvoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ kada je u velikom finalu osvojila treće mesto. Ubrzo je usledilo snimanje njenog velikog hita „Tako mlada“, a istoimeni studijski album koji ovih dana proslavlja punoletstvo postao je hit na društvenim mrežama, a vlasnici originala u šali kažu da bi već sada za njegovu prodaju mogli da zarade pravo bogatstvo.

U međuvremenu je Tanja prošla kroz turbulentan period u svom životu. Postala je velika zvezda, ali su njen privatan život obeležile dramatične scene koje su začinjene nelegalnim odvođenjem njene dvojice sinova u Australiju od strane sada već bivšeg supruga.

Tanja Savic

Pevačica je posle niza peripetija i uz pomoć državnog vrha uspela je da vrati decu kod sebe i danas može da uživa u životu i okrene se kako svojoj deci tako i novim muzičkim poduhvatima.

O tome kako je njena karijera počela Tanja je jednom prilikom govorila za medije.

-Sećam se audicije za „Zvezde Granda“ i čini mi se da ne bih imala tremu da sam se prethodne noći odmorila, ali sam te noći radila sa svojim bendom i bila sam nesigurna kako ću otpevati – rekla je Tanja i dodala:

-Za moj uspeh su svakako najzaslužniji Saša Popović i Žika Jakšić, njima sam neizmerno zahvalna. Moja moralna pordška bio je moj otac i cela moja porodica. Naravno, svi moji saradnici sa početka karijere su tu i danas. Tremu imam i kad se ne raspevam dovoljno ili kad sam prehlađena, a moram na scenu jer u tim momemtima ne zvučim onako kako bih volela – ispričala je pevačica ranije za Gloriju.

tanja savic 3 ok

A da li je vreme da pevačica priredi solistički koncert u beogradskoj Areni mnogi se pitaju, a sama pevačica o toj temi kaže:

-To me zaista svi pitaju, ali ja mogu da kažem da će biti sledeće godine. Ja stvarno to dugujem svojoj publici i radujem se stvarno. Ali moram da kažem da je tu i jedna velika odgovornost gde stvarno moram da se pripremim – rekla je Tanja nedavno i priznala da ne može da veruje kako su godine brzo proletele:

-Ne mogu da verujem, ali je meni ovo vreme proletelo zaista. Mislim da kako se osećamo unutra, tako i zračimo, a ja se osećam kao dete u sebi. Baš se mlado osećam, kao da imam 20. godina – zaključila je Tanja za Grand.

Pogledajte muzički put Tanje Savić u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Onstagram tanja_savic_private,
Autor: A.Dačić