Praznična atmosfera u „Zvezdama Granda“, Bekuta i Ceca dominirale elegancijom, kao da su upravo stigle iz Pariza (VIDEO)

ipiccy image 3 10

I ove subote očekuju nas muzički dueli takmičara u „Zvezdama Granda“ koje svi sa nestrpljenjem iščekujemo, a s obzirom da se emisija emituje samo koji sat pred veliki hrišćanski praznik, svečarska atmosfera prisutna je kako kod samih kandidata tako i među članovima žirija.

A oni su se uželeli jedni drugih, kao da su i doputovali da se vide za praznike, u šta se možete uveriti ako zavirite sa nama iza kulisa najglednijeg muzičkog takmičenja u regionu.

bek 3

-Ćao ljudi, nismo se dugo videli – poruzdravila se Ceca Ražnatović sa Marijom Šerifović i kumom Viki Miljković, a Ana Bekuta dobila je veliki kompliment za vrhunski stajling upotpunjen damskim šeširom.

-Da li je Pariz sleteo ovde? – pitao je Dragan Stojković Bosanac a Bekuta mu je potvrdno odgovorila.

Producent Aleksandar Milić MIli koji je proputovao pola sveta ređao je gradove po sećanju:

-Pariz, London, Lisabon… – pevušio je Mili hit grupe „Flamingosi“ a Đorđe David se pitao hoće li i on biti u bekstejdžu, jer su mu dugo stavljali scensku šminku.

bek 4

Bosanac je odlučio da analizira stajlinge koleginica iz žirija, a Ceca ga je u elegantnom odelu posebno oduševila.

-Ti si večeras veći Pariz od Bekute – prišao je Bosanac Ceci.

Sve je bilo spremno da počne, a Snežana Đurišić se pohvalila korpom punom uskršnjih jaja, po čemu je bilo jasno da izuzetno poštuje tradiciju.

Farbanjem jaja pohvalila se i Viki koja je pokazivala Mariji na telefonu fotografije pravih malih remek dela koje je napravila.

bek 7

A onda je neočekivano Ceca promenila temu i odlučila da Bosketa uključi u svoj tim, što se nije dopalo drugim kolegama, a naročito Bekuti.

Marija je već bila u njenom timu, Đorđe je želeo da se priključi, a iznenađujuća je bila srdačnost između Cece i Milija, što je Viki delovalo simpatično.

bek5

Pošto ipak nisu svi bili zadovoljni ovim neočekivanim razvojem situacije, Saša Popović je morao da reaguje. Podsetio je sve da je večeras na programu praznična emisija i da „ud’re brigu na veselje i zaigraju“, što su raspoložene Ceca i Viki prihvatile uz dobre pesme koje su izvodili kandidati na sceni…

Ovo su samo izabrani kadrovi iz bekstejdža praznične epizode „Zvezde Granda„, i to u našoj interpretaciji, koja je na programu večeras od 21 sat na TV Pink.

Šta se još dešavalo iza kulisa najgledanijeg muzičkog šoua pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković