„Divan dan sa mojim dečacima“ Tanja Savić proslavila rođendan na potpuno neočekivan način (FOTO)

TANJA SAVIC NNK SNIMANJE 22092022 FOTO ELENA 70 ok

Kako smo već pisali, pevačica Tanja Savić danas je proslavila trideset osmi rođendan, a njen Instagram profil preplavile su mnogobrojne čestitke od porodice, prijatelja i kolega.

Među prvima se oglasila pevačica Dragana Mirković koja je inače Tanjin muzički uzor, a imala je jednu specijalnu želju za mladu koleginicu.

-Draga moja Tanja, od srca ti čestitam rođendan i želim ti sve najlepše. Uvek da ostaneš tako vesela, srećna i lepa. Voli te tvoja Dragana Mirković – poručila je pevačica u video poruci.

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 4

Tanji su rođendan čestitali i brojni fanovi, a najveća želja im je bila da pevačica što pre zakaže solistički koncert u Areni.

I dok većina Tanjinih kolega za rođendan organizuje glamurozne fešte za mnogobrojne zvanice, Savićeva se odlučila za skromniju varijantu.

Kako smo saznali pevačica je divan dan proslavila sa decom i prijateljima u rodnom Smederevu, a sada je na svom Insatgram profilu podelila delić atmosfere i to sa veoma neobičnog mesta.

Moj divan dan danas sa mojim dečacima -napisala je Tanja u opisu fotografije iz karting centra, a osmeh na njenom licu jasno je govorio o tome koliko je pevačica srećna u društvu svojih sinova.

Podsetimo, Tanja Savić pobedila je u mučnoj borbi za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem 2021. godine koje je njen bivši suprug samoinicijativno odveo u Australiju. Kako bi deci obezbedila sve što im je potrebno, kupila je stan u Smederevu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk