Login/Registracija

„Divan dan sa mojim dečacima“ Tanja Savić proslavila rođendan na potpuno neočekivan način (FOTO)

Kako smo već pisali, pevačica Tanja Savić danas je proslavila trideset osmi rođendan, a njen Instagram profil preplavile su mnogobrojne čestitke od porodice, prijatelja i kolega.

Među prvima se oglasila pevačica Dragana Mirković koja je inače Tanjin muzički uzor, a imala je jednu specijalnu želju za mladu koleginicu.

-Draga moja Tanja, od srca ti čestitam rođendan i želim ti sve najlepše. Uvek da ostaneš tako vesela, srećna i lepa. Voli te tvoja Dragana Mirković – poručila je pevačica u video poruci.

Tanji su rođendan čestitali i brojni fanovi, a najveća želja im je bila da pevačica što pre zakaže solistički koncert u Areni.

I dok većina Tanjinih kolega za rođendan organizuje glamurozne fešte za mnogobrojne zvanice, Savićeva se odlučila za skromniju varijantu.

Kako smo saznali pevačica je divan dan proslavila sa decom i prijateljima u rodnom Smederevu, a sada je na svom Insatgram profilu podelila delić atmosfere i to sa veoma neobičnog mesta.

Moj divan dan danas sa mojim dečacima -napisala je Tanja u opisu fotografije iz karting centra, a osmeh na njenom licu jasno je govorio o tome koliko je pevačica srećna u društvu svojih sinova.

Podsetimo, Tanja Savić pobedila je u mučnoj borbi za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem 2021. godine koje je njen bivši suprug samoinicijativno odveo u Australiju. Kako bi deci obezbedila sve što im je potrebno, kupila je stan u Smederevu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk