Saša Popović otkrio detalje prvog susreta sa Lepom Brenom: „Kosu je imala uvijenu kao Dženis Džoplin“

05498dfd1802087dffb725a3a5ffeb2d4ae95b75

Najveći estradni mag, kako ga mnogi nazivaju, bivši direktor Grand produkcije, Saša Popović, gostovao je u jednoj emisiji na Kurir televiziji, gde se u razgovoru sa voditeljkom dotakao brojnih tema, kako iz privatnog, tako i iz poslovnog života.

Saša je između ostalog otkrio i kako je izgledao njegov prvi susret sa Lepom Brenom.

Poznato je naime, da je Popović svoju bogatu karijeru punu uspona i padova započeo je u staroj Jugoslaviji, gde je najveću slavu stekao kada je nastupao sa „Slatkim grehom“.
Profesionalno je počeo da se bavi muzikom davne 1976. godine, prvo u orkestru „Lira šou“, kada je i upoznao mladu pevačicu Fahretu Jahić, poznatiju kao Lepu Brenu.

SASA POPOVIC ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 7 ok 3

Njihov prvi susret iz Popovićevih reči izgledao je ovako:

-Cako dolazi i kaže: „Evo, doveo sam Brenu, a Brena nosi kožne pantalone, belu široku košulju i kožni prsluk, čizme dole… Kosu je imala uvijenu kao Dženis Džoplin. Meni pao mrak na oči kad sam je video, jao…“ – ispričao je Popović u svom šaljivom maniru.
Nakon ovog prvog susreta, ubrzo su započeli saradnju, a kada je Lepa Brena postala njihova pevačica, 1982. godine promenili su ime u „Slatki greh“ i od tada su samo nizali i nizali poslovne uspehe.

Foto: Z.K.Munja/Instagram lepabrenaa/sasapopovicofficial,
Autor: A.Dačić/Kurir.rs