Login/Registracija

Evo kada je Indira Radić dobila nadimak Srpska Šakira (VIDEO)

Pevačica Indira Radić svojevremeno je na velikoj sceni Granda izazvala veliku pometnju zbog kojeg je publika vrištala. Pevačica koja je harala muzičkom scenom pesmama „Zmaj“ i „Upaljač“, a potom napravila je pometnju i duetom na francuskom jeziku, a zbog svega su je nazvali srspkom Šakirom.

Obučena u kožni grudnjak i vruće pantalonice, Indira je na pomenutom nastupu na binu izvela i dva muškarca u odelima.

Dok im je pevala i uvijala se oko njih, Indira je malo po malo svlačila muškarce.

Prvo su odleteli sakoi, potom im je pokidala košulje, a na kraju ih okrenula, otkopčala dugmad na pantalonama, zbog čega je kamerman brzo snimio reakciju publike koja je vrištala.

Ovaj nastup je izazvao veliku reakciju publike, a pevačici se osmišljena koreografija izuzetno dopala, pa ju je koristila i na koncertima.

Pevačica je inače ranije govorila da je izuzetno strogo vaspitavana, odnosno da je imala stroge roditelje.

– Nisam bila razmažena iako sam jedinica. Majka me je mazila ali je istovremeno bila i vrlo stroga. Itekako je znala da bude stroga, pa sam odgajana na vrlo čudan način. Nije bilo izlazaka, diskoteka, škola je uvek bila na prvom mestu. Ako zakasnim, pa makar i minut, bila sam kažnjavana, dobijala sam batine, čak sam imala i modrice da me je bilo sramota da se skinem na fizičkom. Dok je otac bio opušten, kod njega je bilo sve, po principu, lako ćemo. Na neki način, možda je to i dobro – ispričala je ranije Indira.

Foto: Instagram indiraradicofficial,
Autor: A.Dačić