Login/Registracija

PROŽDRNULA IH JE: Indira Radić kao profesorka francuskog, zvezde „Granda“ učenici (VIDEO)

Ako ste ljubitelji Grandovih emisija, sigurno se sećate „Estradne škole“, emisije u kojoj su glavni glumci bili upravo estradnjaci koji su nas svojom glumom i doskočicama zasmejavali do suza.

Tako su se svojevremeno u ulozi učenika našle zvezde „Granda“, dok je Indira Radić imala ulogu profesorke francuskog jezika. Ništa tu ne bi bilo čudno da tema podsmeha nije bio pevačicin izgovor francuskog koji je pokazala pesmom „Marija“ i stihovima „Ajvar si proždrnula“ i „Nada ka*ala se“.

-Kako se na francuskom kaže Nada se lepo provela? – pitala je profesorka učenika Slobu Vasića, a on kao iz topa odgovorio: -Nada ka*ala se.

-Hoćemo i mi lepo da se provedemo? -upitao je Milan Mitrović a profesorka žusto dobacila: Sram te bilo.

Izvinjenje je palo kao od šale, ali ga Indira nije uvažila.

-Nema izvinjenja, nisi ti Tadić – poručila je žustro profesorka, a Nemanja Nikolić dobacio kolegi Milanu Mitroviću: -Sad je nadrljao, ima da ga proždrne!

-Tišina. Ustani i odgovori mi, Ako se na francuskom ljubav kaže amor, kako se kaže ljubav posle pijanstva? – pitala je Indira, a zbunjeni Nemanja Nikolić odgovorio: -Šta? Setio sam se, mamur!

-Dobro je, nije ga proždrnula – dobacio je Petar Mitić,a ovaj urnebesni dijalog iz „Estradne škole“ možete da pogledate u videu.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić