Login/Registracija

„Moja bitka i dalje traje“, Sindi sa knedlom u grlu progovorila o borbi za starateljstvo: „Bilo je tragično“

sindi2

Tokom razvoda braka, starateljstvo nad decom je emotivno najosetljivije pitanje, a u najvećem broju slučajeva deca pripadnu majci. Naravno, ima i izuzetaka kao što je slučaj kod nekadašnja članica grupe „Models“ Ivane Stamenković Sindi.

Popularna pevačica rešila je da ogoli dušu i podeli svoje iskustvo i priču o velikoj borbi za svoje dete.

-To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi- počela je priču Sindi, a potom sa knedlom u grlu progovorila o najtežoj borbi.

-Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri ipo godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam- istakla je pevačica.

sindi 1

Nakon teškog perioda i burnog razvoda Sindi ne krije da njena bitka i dalje traje, ali kako i sama priznaje najgore je prošlo.

-Ja sam se u to vreme najviše plašila da to sve ne ostavi neke psihičke posledice na dete jer je ona bila baš vezana za mene. Zato sam joj u to vreme govorila da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da bude više kod oca. Ona to nije prihvatala sa osmehom i sa lakoćom, ali smo nekako pregurale to- prisetila se Ivana.

Iako nije jedina javna ličnost koja je prošla kroz borbu za starateljstvo, sigurno je jedna među prvim pevačicama koja je u javnosti govorila o toj temi.

-Žao mi je što je u poslednje vreme to postala normalna stvar, mada sam ja bila jedna od prvih na javnoj sceni kojoj se to desilo. Tuga me uhvati kada razmišljam o tome. Mnoge majke uopšte nemaju mogućnost da vide decu pa dođe do otuđenja deteta od majke, a to je tragično. Ja sam imala tu sreću da sam je redovno viđala i da smo bile povezane, baš sam joj bila posvećena tako da do toga nije došlo. Na žalost postoje ti tragični slučajevi kada oni žele da otuđe majku od deteta.

sindi
Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović