Enes Begović najavio duet sa kolegom: „On je najbolji vokal na ovim prostorima“ (VIDEO)

ENES BEGOVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 76 ok 2

Popularni pevač Enes Begović vlasnik je velikih hitova koji se i danas pevaju na slavljima i veseljima kao prvog dana kada su predstavljene publici.

On je u dosadašnoj karijeri imao i nekoliko uspešnih dueta sa kolegama, a najpoznatija je numera „Kaznio me život“ koju je Enes otpevao sa koleginicom Gocom Božinovskom.

ENES BEGOVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 45 ok 1

Pevač je nedavno u razgovoru za Grand otkrio da se sprema još jedna saradnja, a kako je najavio priprema duet sa kolegom i dugogodišnjim prijateljom Šerifom Konjevićem.

-Radili smo na pesmama, možda se nešto izrodi, zaista njega posebno cenim. On je sigurno jedan od najboljih vokala na ovim prostorima trenutno. Sarađivati sa njim je zaista veliko zadovoljstvo, ja sam neko ko može izneti to ako nešto nas dvojica zamislimo, a zamislili smo. Bili smo u studiju kod Saška Nikolića koji se pokazao da radi zasita vrhunski – rekao je Enes za naš portal.

SERIF KONJEVIC 2 ok FOTO MUNJA

Podsetimo, pevač je u pred našim kamerama podržao sve mlade kolege koji su presnimili njegove pesme, a dobili su dozvolu od njega da odaberu numere koje im se dopadaju i da ih slobodno otpevaju.

 -Ja im kažem da preslušaju sve moje pesme i neka sve obrade, ja sam uvek tu da im pomognem, ja se sećam kako je bilo kada sam počinjao i kada niko nije hteo da mi pomogne, ali i koliko mi je značilo kada mi je neko pomagao– rekao je Enes.

U videu pogledajte šta je još Enes rekao za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković