Login/Registracija

Motoristi turiranjem ispraćaju na večni počinak preminulog jutjubera, porodica neutešna!

Poznati srpski jutjuber i najpopularniji automehaničar iz Beograda Mirko Rašić (33), koji je 23. maja pronađen mrtav u Surčinu, biće sahranjen danas na groblju Orlovača u Beogradu.

Prijatelji, rodbina, komšije polako pristižu na groblje, a porodica u kapeli prima saučešće. Ispred kapele je muzičar koji lagano svira, te se mogu čuti melodije „Posmrtnog marša“, „Tiho noći“ i „Ružo Rumena“.

Veliki broj mladih ljudi stoji ispred kapele, a tuga se ne može sakriti. Mnogi plaču zbog tragičnog odlaska mladog jutjubera.

Na sahranu je stigao i voditelj i bivši muzilčar dens benda „Dobar, loš, zao“, Pop, a među okupljenima se mogao videti i reper Rimski. Na sahranu ke stigao i veliki broj motorista.

Povorka je krenula da isprati Mirka na večni počinak, a na samom čelu povorke bila je truba, iza koje je išao sveštenik.

Veliki broj motorista došao je da se oprosti od „Neovlašćenog servisera“, a na večni počinak prate ga uz zvuk motora. Motoristi su turirali motore od kako je krenula povorka iz kapele do grobnog mesta gde je sahranjen.

I njegova verenica bila je u društvu motorista, a jasno je moglo da se vidi da joj je jako teško zbog tragičnog gubitka.

Mirko je bio veoma voljen, a na jutjubu pratilo ga je više od 140.000 pratilaca. Koliko je ova tragedija pogodila sve, govori i činjenica da je nakon vesti o ovom tragičnom gubitku veliki broj Novosađana izašao na ulicu kako bi mu odali počast.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić