„ŠTA GLUMIŠ, BRE?“ Tamara Selimović POBESNELA ZBOG supruga, on sve snimio, fanovi ogorčeni: „ZAŠTO JOJ TO RADIŠ?“ (VIDEO)

emir i tamara

Život pevača uopšte nije lak, ali kad se snage udruže trebalo bi da sve bude med i mleko. Međutim, u slučaju estradno – bračnog para Tamare Selimović i Emira Habibovića baš i ne ide tako glatko, ali samo kada je reč o vežbanju.

Pevač voli da uvek bude uvežban i spreman za lajv nastup, ali je ovoga puta prešao granicu i u kućnom izdanju do ivice besa i smeha doveo svoju mlađanu suprugu.

Naime, pevač je kod kuće vežbao da peva već dobro uvežban hit „Život te naučio“ Šabana Šaulića, ali je namerno rešio da to radi pogrešno, što je iznerviralo njegovu ženu.

emir i tamara

-Što pevaš tako? Šta je tebi? Poslušaj pesmu – poručila mu je Tamara u neverici, a nakon što je nastavio da peva pogrešno trilere, pevačica je pobesnela.

-Ne znam šta je tebi, šta se sa tobom dešava… Je l’ ti to namerno radiš? – pitala je Tamara, ali je Emir nastavio da je zafrkava.

-Daj beži, bre! Ne valja. Šta glumiš, bre? – poručila je besno supruga i pokazala mu kako se to radi.

Tamara je zapeva dobro poznati hit, a Emir je nastavio da je moli da mu da još jednu šansu, dok je sve to snimio telefonom i snimak podelio na Fejsbuku.

-Ovakve video zapise ne izbacujem, ali ovo sam morao. Molim vas pogledajte do kraja! Tamara je kraljica! Nasela je – poručio je Emir u opisu nesvakidašnjeg videa, što je njegove fanove razbesnelo, ali i nasmejalo.

„Zašto joj to radiš“, „Zašto zezaš ženu?“, neki su od pitanja ispod snimka, dok ima i onih koji su se slatko nasmejali i tvrde da je Tamara veći potencijal.

„Gospođa peva bolje od tebe, moraš kod nje na časove“, „Tamara ima glas da postane zvezda broj 1“, „Bravo za gospođu, trileri, intonacija, sve je na mestu“,“ Ajme, kako žena peva“, neki su od komentara na Emirov snimak.

BONUS VIDEO Tamara Selimović i Emir Habibović – Proslava povodom rođenja deteta

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić