Udala se u tajnosti, a sada prvi put pokazala izabranika: Ovo je muž Emine Tufo (FOTO)

EMINA TUFO GP SNIMANJE 20062023 FOTO FILIP 39

Pevačica i bivša učesnica „Zvezda Granda“ Emina Tufo udala se pre više od godinu dana u tajnosti, a sada je prvi put pokazala supruga.

Emina je sa svojim izabranikom otputovala u Pariz na romantično putovanje, a onda je na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju na kojoj prvi put pozira sa mužem.

Emina Tufo muž
Emina Tufo muž

Emina Tufo muž

Ona je za Grand nedavno govorila o večnanju, a tada je priznala da joj je suprug velika podrška, ali i naglasila da on ne želi javno da se eksponira u medijima.

-Ja sam već godinama usko vezana za njega, on je odlučio da bude velika podrška u mom poslu. Većinu posla on i vodi, za ovih šest godina nismo imali jednu ljubomornu scenu, verujemo jedno drugom i podržavamo se. Nije muzičar, ali je godinama uz mene tu, navikao je već i naučio mnoge stvari, dugo je u ugostiteljstvu pa je već mnogo toga znao – rekla je ona za Grand.

Emina Tufo muž
Instagram/eminatufo95

Emina Tufo pokazala muža, evo kako izgleda njen izabranik

Podsetimo, Emina je za naš portal takođe otkrila da je na njenom svadbenom veselju pevala Zorica Brunclik, a to je kako je istakla za nju bila velika čast i privilegija.

-Prijateljstvo datira nekih sedam, osam godina, od takmičenja. Ona je mene od prvog pojavljivanja jako zavolela, ja sam odrasla uz njene pesme. Godinama smo jedna drugoj slale poruke, čestitale praznike, onda je došao momenat da ja uplovim u bračne vode. Pričala sam sa suprugom i pitala ga šta on misli da zamolimo nju da nam malo dođe, dovoljno je bilo sat vremena. Ona je je ostavila sve obaveze i prihvatila, isto tako sam i ja došla na krštenje njene unuke – ispričala je za Grand.

BONUS VIDEO – Emina Tufo o venčanju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram/eminatufo95,
Autor: A.Milinković