Dejan Milićević sarađivao i sa Cecom i Karleušom, a evo sa kim je najteže raditi: „Parola ‘snađi se’ je uvek dostupna“

DEJAN MILICEVIC ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO MUNJA 3 ok 1

Tokom višedecenijskog rada na estradi Dejan Milićević stekao je status eminentnog fotografa i reditelja koji je sarađivao sa gotovo svim javnim ličnostima, a za Grand je otkrio sa kim je najzahtevnije raditi.

-Još uvek prednost imaju muškarci za lakoću sarađivanja. Žene su komplikovanije, posebno od kada se pojavio internet na kome nalaze nešto što je čak i nadrealno i što nisi u mogućnosti da izvedeš. Međutim, kao i uvek parola ‘snađi se’ je uvek dostupna- priznao je Dejan kroz smeh.

GOSTI ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO MUNJAok 1 1

Poverenje muzičkih zvezda nije lako zadobiti, a Milićević je sada otkrio u čemu je ključ njegovog dosadašnjeg uspeha.

-Sa muškarcima je stvarno lagano zato što mi veruju i znaju zašto im nešto govorim. Mislim i žene mi veruju, ako joj kažem da treba da bude samo u kupaćem ili u bodiju i da to neće izgledati vulgarno, znaju da ću iz njih izvući sve najlepše. Prema tome, to neko poverenje koje ti imaš sa ljudim rezultira time da te oni slušaju- objasnio je Dejan, a potom dodao:

-Sve u svemu lakše je raditi sa muškarcima jer kod njih treba da uklopiš lepu devojku za spot i da im uradiš stajling. A, žene i treba da ostanu komplikovane i da žele da uvek izgledaju bolje i lepše.

DEJAN MILICEVIC ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO MUNJA 5 ok 2

BONUS VIDEO: Dejan Milićević iskreno o Ani Sević

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović