Dubai ovakav lom ne pamti: Čola napravio spektakl za pamćenje, ovakav trans još niste videli (VIDEO)

Zdravko Čolić u petak je održao koncert za pamćenje u Dubaiju gde se okupio veliki broj ljudi sa naših prostora koji nisu mogli da dočekaju njegov spektakl.

Za njegov koncert vladalo je nezampaćeno interesovanje, a više hiljada građana koji žive ne samo u Dubaiju nego i u okolnim gradovima došli su da uživaju u glasu jedne od naših najvećih zvezde.

unnamed 2

Tokom višečasovne žurke nizali su se njegovi najveći hitovi uz koje je publika od prvog do poslednjeg takta uživala.

Od balada poput „Tebe čuvam za kraj“, „Moja draga“, „Noć mi te duguje“ do „Jasmine“, „Hotel Balkan“ svi su skakali i pevali kao jedan, a poseban trans dogodio se uz njegove brze pesme i hit „Čini mi se grmi“ uz koji je zavladao lom.

image 123650291

U nekoliko navrata su žene, kojih je bilo mnogo u publici, krenule na binu u želji da ga dodirnu, pa se vriska i galama non-stop čula, a on je rado ispoštovao sve fanove iz prvih redova koji su želeli da ga dodirnu.

Legendarni Čola bio je sjajno raspoložen, isto kao i publika koja ga je dočekala neverovatnim ovacijama.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Autor: S. Č.